Dagens dubbel

Väsby-Vasalund, mer än 2.5 mål,,,, 1.95
Nortwitch-Macclesfield halvtid/fulltid . oavgjort/macclesfield 5.00

5.00X1.95=9.75  X 200   oddsen från B365

pga svenskbesök så blir det noll motivering,,, Vålerenga-PAOK igår var en besvikelse,, Vålerenga skulle inte ens vinna mot AIK.  Zlatan Muslimovic, var däremot en frisk fläkt.

Nu är det sammanräknat

Sammanlagt odds i dubbeln vasalund och juventus. 2.95 x 3.30 = 9.74. 200 x 9.74 = 1948 kr. Den vore riktigt fin den. Trevlig kväll pojkar. Mvh Brad Pitt

Nu är god råd dyra!

Sitter på överby köpcenter med en mobil med alarmerande låg batterinivå. Men ett bet ska in om jag så ska behöva stjäla någons mobil eller hacka mig in i sibas datasystem. Jag gör det snabbt och på känsla, vasalund vinner mot väsby borta. Rykten gör gällande att vasalund är ett utav de lag som värvat allra bäst i sommar. De vann med 2-0 mot väsby i premiären. Väsby kommer från två sorgliga insatser om sirius om jag inte missminner mig. Odds 2.95 hos www.betway.com. I min andra match väljer jag en rysare. Semifinal i peace cup real madrid - juventus. Jag spelar juventus. Benzema och robben skadade i förra matchen, vilar förmodligen idag. Casillas, ramos, albiol och kaka spelar inte. 3.30 hos www.betway.com är värt ett försök. Sammanlagt odds kommer strax.

la grande finale uppskjuten!

pga dålig uppkoppling  björkil så kan inte webbmaster pain  uppdatera sidan!jag som  trodde att björkil hade uppbackning a la pentagon big time=)!men icke tydligen !så jag meddelar resten av spelar oraklen att vi fick köra en dagens dubbel a la 200 coronas suecas om vi ville!!
kan behövas lite extra pengar om vi ska kunna gå in all in te möra då allting avgörs!spännande värre lr som brad pitt skulle ha uttryckt sig!GREJJER GREJJER GREJJER=)!
SÅ NU KÖR VI!
hitta en intressan match i superettan väsby u-vasalunds if! vasalund har värvat friskt under sommaruppehållet o det visar tecken på att laget vill vara med o slåss om topp 5 platserna i serien! jag tippar vasalunds vinst även om dom spelar på bortaplan! 2,70 hittat på nordic är lockande därför slår jag till!
dagens andra match är en riktig högoddsare"skräll"! psv tar sig an bolton  i en vänskapsmatch! psv:s första match för säsongen! bolton har däremot matchats hårdare men motståndet dom möt är inte direkt g-14 material!va sägs om hull,wigan,sunderland=)!dom har slutat kryss! så bjudoddset 6,0 är ta mig fään icke fel! därför kör jag psv vinst på den!
2.70*6,0=16,2*200=3240! all odds hämtat ifrån nordicbet!

Finalen är här nu!!!

Killar denna final som länge har utlovats har tyvärr blivit framflyttad till lördag...enligt ryktet men det stämmer inte
Dålig uppkoppling har ledit till detta rykte men nu är det fasrt igen!
Killar, gå in på denna länk och gör din strykttipsrad.
Ni får lägga ett system som är värt de pengar ni sitter inne med.
Nu har jag inte era spenderbara medel i huvudet och jag har inte riktigt tid att kolla upp det då Chefen är på väg. Men jag har för mig att:
Jag som sitter på undervär 1175 kr ffår alltså använda mig av ett system med halv och helgarderingar som inte överstiger 1175 kr.
Matcherna börjar inte idag så ni har gott om tid.
Den person med mest pengar kvar på kontot den 3:e augusti vinner skiten. Nu är det All in som gäller.

Mitt stryktips kommer in imorgon...


heja blåvitt!!!!

ni kanske fattar att jag är liteee ironisk när jag skriver heja blåvitt!!hemmaplan, ledning med 1-0 och en 20min kvar av matchen!då ska man ta mig fan inte tappa allt o göra en "grane ik" !kollektiv kollaps a la big time! 1-3 får dom rövdäng me!tack o adios euro league!time to say gooodbyyeee! nu får det allt bli skärpning!annars blir det ingen rolig höst för oss änglar!!mitt andra spel gick iallafall in!elfsborg imponerar!slår tebax braga me 1-2 borta!starkt! ser inget lag just nu som kan stoppa elfsborgs väg mot sm-guldet! kanske aik"svider i hjärtat" men åker man ner te malmö som man inte besegrat på bortaplan på 13 år och orkar spela 0-0 trots att man hela sju killar borta tyder på en jävla lagmoral!o det kan räcka långt!ska inte glömma att dom har ortiz o duulee jöönsson två klassspelare!
ser att webbmaster inte lagt in några regler om la grande finale   återterkommer med mina tips så fort han uppdaterat sidan!enligt ryktena så sitter han o avnjuter en god buffe med la familia på restaurang dalhall!!dom fick ringa in extra personal när dom fick höra att björkil bokat in sig=)!
viva mallorca!

Brad pitt

Det var jag som skrev föregående inlägg så att inga missförstånd sker.

Sven stöter på problem

Sven har tidigare under dagen under mitt överseende lagt in ett inlägg med sina tankar inför dagen (som ni förstår satt han på mina axlar för att nå upp till tangentbordet). Nu har han dock stött på ett problem i och med att inlägget inte har kommit upp på sidan än. Jag, ärlig och generös som jag är går därför i god för att vår egen sven, rock-roger eller gooder or bader, kalla honom vad ni vill, kort barn har många namn, har lagt ett bet på dubbeln blåvitt och elfsborg. Ärkesvinen från gbg möter hapoel tel aviv hemma medan taco och co åkt till portugal för att ta sig ann sc braga. Dubbeln betalar 2.00 X 4.95 = 9.90 = 200 X 9.90 = 1980 kr.

Sammanträffande

Jag satt och läste en stor intervju om Sigurd Rushfelt imorse, jag känner således till honom rätt bra han har gjort 153 mål i tippeligan, och funderar på ett år till i Tromsö, Degen kan ha rätt, det är konstgräs och annat. 7 grader idag dessutom, kroaterna kommer med Adriaterhavets 28 gradiga luft till kalla Tromsö.

Vålerenga-PAOK Saloniki = X

ett X,,,,, PAOK borde vinna , men vädret mina vänner, spöregn åska i luften 9 grader.. Vålerenga har stora försvarsproblem, men precis som när mitt lag i div 5 var ute i smålandscupen, så slog vi div 4 lagen,,, så det kommer bli ett X till oddset 3.25

Reykjavik-Basel= 2a till 1.53
Motivering överflödig.

Mina målskyttar jag pekar ut i matchena brukar alltid sitta,, nöjd, över att jag leder betfighten, rättvist.

3.25X1.53=4.98     4.98X200

/ Handsome Dan   

Den här borde sitta, men för att vara säker så ska jag på plats se Vålerenga-PAOK,,, jag kan komma att streaka.. så kolla sportnytt.






Dagen kan bli spännande tror jag!

Två matcher är det som gäller och jag kommer gå emot en av mina vänner big time då han alltid har haft detta lag som favoritlag. Men eftersom det kommer bli buffetime sen så kanske det inte svider lika hårt.

Match 1:
Malmö-Aik. Malmö-1 (hcp) Odds 4.90. www.expekt.se

Malmö har inte den starkaste formen just nu och många lämnar det sjunkande skeppet. Senast på listan är Dixon som nyss blev klar för ett turkiskt lag som hör hemma i Turkcell-området=)
Dock var det senaste resultatet på bortaplan mot Halmstad (0-3) ett styrkebesked som jag håller hårt vid.
Min grundtanke dessa två lag emellan är att matchen skall sluta typ 1-1 men med tanke på senast resultat och oddset 4.90 så kan jag inte låta bli att tänka att det mycket möjligt kan sluta 2-0 eller tom 3-0 till Malmö. 2-0 målet kommer bli till så här : Agon Mehmeti knyter skorna vid mittplan samtidigt som Daniel Andersson slår en sidledspassning som råkar toucha Mehmetis näsa som sträcker sig fram till straffområdet och på detta vis "nickar" Mr Mehmeti in 2-0 och punkterar matchen i 84:e minuten.Noterbart är att Malmö inte förlorat mot AIK sedan 1996 enligt Aftonbladets statistik...

Match 2:
Syrianska-Åtvidaberg. Över 2.5 mål. Odds 1.90. www.expekt.se
Dessa två lag deltar normalt i matcher där det skapas många mål. Eller för att omformulera, det blir ofta svajigt och målrikt när dessa två lag ställs på banan. Dock har de ej mött varandra tidigare vilket kan ställa till det för min teori om många mål, men jag tror inte ett lag som Syrianska direkt backar hem första halvlek för att känna på motståndet. Detta kan mycket väl sluta 1-2 eller 2-1 eller varför inte 2-2? Så ni som bor i Södertälje, vilket kanske inte är så många som läser den här bloggen, ni borde ta era kebabpengar och inverstera i en matchbiljett på Jallavallen för här kommer det produceras mål!

Igår gick det som det brukade, helt åt helvete, men idag är en ny dag och denna dubbel kan mycket väl inbringa stor lycka och stor fördel inför helgfinalen. Imorgon är det den sista juli och då kommer jag med information om vad finalen kommer att gå ut på.

Snart är denna fight avgjord och Becksbet har lagt upp lite odds för er övriga som kanske vill sätta en slant på outright winner på betfighten season 09

Dan The man: 1.65
Brad Pitt:           2.10
Sven:                 5.50
(Beck:                2.95)

En sak kanske skall nämnas och det är att Becksbet.blogg.se inte betalar ut eventuella vinster vid satsade pengar men vi tar gärna emot gåvor av alla slag.

Min dagens dubbel får oddset 9.31 och det är med handen på hjärtat en skräll om den skall sitta men dock inte omöjligt!

Lycka till alla!

Beck

Börjar bli sjukt det här nu här!

Arsenal satt som en smäck om än något tajtare än vad jag förutspått. Vad händer då i Brasilien. Jo Santo Andre ligger på och och styr och ställer som Degen i Karlstadskorpens division 4. Detta låter ju klappat och klart men givetvis drar man på sig ett par röda kort och så var den festen över lika snabbt som Leo hamnar i konflikt på en fest. Slutresultat 1 - 1.

Det börjar helt klart hetta till i bet-fighten, idag är det ju den sista juli, men som jag förstått det hela kommer fighten att mötas av ny informationen gällande dess avgörande imorgon.

Idag var det sannerligen inte lätt att hitta matcher, men jag slänger mig med huvudet in i väggen och får chansa på att min intuition leder mig rätt väg.

Brads första match

Tromsö IL - Slaven Belupo 1.

I
helgen satt jag och kollade på gamla fotbollsfilmer. Sådana klassiker som Blådårar I & II, Liverpool, The Road To Istanbul för att senare avsluta med Vägen till VM 2006. I den sistnämnda ryckte jag plötsligt till i soffan när jag snabbt skymtade en gammal hjälte. Ingen mindre än Sigurd Rushfeldt. Han kanske inte är jättekänd för alla som läser denna bloggen men han var stor målgörare i Rosenborg i slutet av 90-talet och början av 2000-talet. En snabb sökning på google gav mig informationen att han numera representerar Tromsö IL. Han är nu stabila 37 år gammal, men kommer oavsett ålder alltid vara en norsk hjälte för mig tillsammans med andra stora namn som. Öivind Leonardsen, Stig-Inge Björnebye, Erik Mykland, Jan-Ivar "mini" Jakobsen, Kjetil Rekdal, Ståle Solbakken och Givetvis Jostein, Håvard och Tor Andre Flo. 

Detta leder fram till dagens första tips som spelas med hela hjärtat och mindre kunskap. Slaven Belupo kommer från Kroatien och bör ej underskattas, men de har rest långt upp i norra Norge och där är dett aldrig lätt. Minns en match i Uefacupen runt 1997 när Chelsea var på besök och Ruud Gullit sprang och huttrade i underställ, mössa och vantar. Sen vet vi alla om vilket oerhört vasst psyke dessa kroater besitter i motgång. Minsta lilla motgång och det börjar gnällas och fulspelas. Jag har på känn att de drar på sig ett rött tidigt i andra och eftersom Sigurd Rushfeldt redan vid det laget gett Tromsö ledningen kan de sedan beavka ledningen och sedan kontra in ett till mål i matchens sista minuter. För att citera John Motson "They might have won it right att the end"  Tromsö Spelas till Oddset 2.05 hoss www.expekt.com.

Brads andra match

Syrianska - Åtvidaberg 2.

Det här blir en riktig rysare. det skiljer en hel del i tabellen men poängmässigt är det endast 6 poäng. Jag håller Åtvidaberg som betydligt starkare i grunden och litar på att de gör ett tidigt ledningsmål vilket gör att motståndarna hänger med huvudet och enbart förstör för sig själv. Åtvidaberg måste vinna för att inte se Mjällby segla iväg i fjärran samt att de inte vill släppa jagande lag närmare sig i kampen om en direktplats till Allsvenskan. Det vore ju faktiskt balsam för själen att få se gamla fina Åtvidaberg (dock utan Facit i ryggen) än en gång spela i vår förnäma högsta serie. Med andra ord Åtvidaberg spelas till 2.76 hos www.betfair.com.

Sammanlagt odds 2.05 X 2.76 = 5.66
Möjlig vinst 200 X 5.66 = 1132 KR

Nu gör ryktet gällande om en buffe om några timmar. 500 kronor i böter om man gissar fel på vem min medätare är.

Mvh Brad Pitt

champions leauge-kval

Då jag kan titulera mig som champions leauge-expert, efter att ha sett en champions-leauge i år.

FC Köpenhamn-Stabeak 1a efter första halvlek ( FCK ska leda efter 45 min ) 1.80

Jag var imponerad över Stabeak senast, men FCK är bättre, och kommer vinna matchen med 2-0 första mål Cesar Santin.

FC Levadia-Debrecen= 1a till oddset 2.60, Debrecen förlorade i kalmar med 3-1 och det var bud på mycket mer, Levadia från Talinn bör kunna vinna den här matchen, Debrecen i Ungern är det stället i Europa som utbildar mest svenska läkare, utanför Sverige.

Således 1.80X2.60=4.68X200

Två Valencia mål i sista halvlek förstörde gårdagens bet.

/ Handsome Dan



Nu måste det väl ändå vara dags för en vinst.......................La!

Gamla Upsala visade sig vara ett bedrövligt dåligt drag igår, men idag känns det i luften som det vänder. Det var verkligen tråkigt att se 2.02 mannen Nicola Zigic smaska in två baljor för Valencia i andra halvlek igår. Vi led med Che Guevara i det där vidriga grannlandet. Verkligen synd. Nu vidare till mer allvarliga saker.

Brads första match. 

Santo Andre SP - Corinthians SP 1.

Santo Andre ska enligt kloka hjärnor vara ett mycket starkt hemmalag och ikväll stöter man på ett kraftigt försvagat Corinthians. De har tappat tre spelare och har två spelare på väg bort. Det är ju ett välkänt faktum att de flesta brassar förr eller senare får hybris och tror att de är bättre än de är. Vill de då lämna en klubb är de förmodligen inte särskilt intresserade att delta aktivt i sin gamla klubb, Lex Harbuzi. Antagligen har de gått upp i vikt och varit ute i favelan och supit för att supporta their local drugdealer. Dessutom är mannen som bin there done that and eaten the snickersbar borta med bruten hand. Jag talar naturligtvis om mannen, myten, gobbmagen Ronaldo.

Jag hoppar med liv och lust på oddset 3.35 som jag hittar hos förnämliga www.betfair.com.

Brads andra match.

Hannover - Arsenal 2.

De flesta läsare av denna sida är förmodligen väl medvetna om vad jag anser om londonlaget, det är ett äckligt vidrigt svingäng bestående av mestadels afrikaner, en engelsman, två walesiska skolpojkar, en oerhört trög och klumpig dansk samt ett litet spanskt geni. Att det andra geniet Arsjavin skulle nedlåta sig till att delta i en träningsmatch har jag väldigt svårt att tro då han besitter ett nästan utomjordiskt ego. Medelåldern lär dessutom ligga runt 13,5 eftersom vi alla vet att tränare Wenger är svag för småpojkar (främst afrikanska sådana).

Men undrar ni nu, varför ska den gudomlige Brad då spela på dem. Jo, säger jag då, Det är faktiskt ett väldigt fint spelande lag som spelar som allra bäst när de är utan press. Jag tror att anfallsspelet kommer att flöda och att de kommer att besegra tyskarna med minst tre mål. Alla ungdomar i Arsenal (och gudarna ska veta att de är väldigt många) kommer att göra sitt yttersta för att tas under Wengers vingar (och kanske under täcket med för den delen) inför den kommande säsongen. Dessutom är superegot Adebayor borta så någon annan anfallare får säkert röra bollen. Wilshire, Ramsey, Vela och Van Persie fixar segern idag till oddset 1.80 som finns att hämta hos www.williamhill.com.

Odds 3.35 X 1.80 = 6.03 
Möjlig vinst 200 X 6.03 = 1206

Nu kör vi ända in i kaklet gobbar!

Nära men inte nära nog!

Gårdagen är inte mycket att nämna om. Valencia lyckades inte trycka in segermålet och Beck fick se sin dubbel gå i kras.
Dagens spel?
Hmm...

Coritiba-Botafogo. tecken 2:a. odds 3.45. www.betfair.com

Jag såg Botafogo senast mot internacional och de visade ett mycket offensivt spel och hyfsat tätt försvarsspel, för att var ett sydamerikanskt lag. De skulle kunna ha ledit med minst 4-0 i HALVTID!!! Då mötte de ämdå ett lag som de haft dålig statistik mot. Hur går det då när de möter ett lag som har sämre statistik än Internacional? Jo jag tror att Botafogo kommer vinna på bortaplan och förhoppningsvid spela lika fin och underhållande fotboll som de gjorde senast. Oddset är hur som helst mycket lockande då detta inte ska ses som en skräll på något vis!

Celtic-Dynamo Moskva. tecken 1:a. Odds 1.80. www.betfair.com

Två lag som ej tidigare möts kan vara svår att reka enbart att då luta sig åt statistik. Dock kan jag se tendensen att Celtic är urstarka hemma och framförallt har de visat klass de två senaste matcherna (vinster mot El-Ahly och tottenham, sammanlagt 7-0 i målkvot).
Dynamo kommer från ett derbykryss och före det har de direkt en dålig form. Det som talar för dem är att de är mitt uppe i ligan men det har samtidigt matchats väldigt hårt med ligamatcher och cupmatcher den senaste tidsperioden. Finns risk att de ställer upp med b-betonat lag? Det tror jag.
Hjärnan, hjärtat och plånboken fullständigt skriker CELTIC. Varför då inte lyssna och bara följa!

Denna dubbel betalar vid vinst: 200*6.21=1242 kr

Ps. Det var verkligen tråkigt för dig Danne att du inte lyckades pricka in Werder Bremen igår. Jag led med dig big time då Doncaster gjorde vad som behövdes för att din dubbel skulle sitta. Jag, Sven och Brad hade samlats och vi hade nästan gråt i halsen när Valencia kvitterade. Det hade vi verkligen unnat dig, killen som alltid har fötterna på jorden.=)

Killar. Reka och vinna, det är dagens ledord!

all in!

tre dagar kvar till la grande finale!!bluffarns pöjk fick  luft under vingarna igår!grattis!nööööt !!fick tyvärr inte in mina spel igår!hade firma allbäck/santos vart lite effektivare så hade jag fått in den! men jag hade ändå torskat på häcken-örebro matchen 2-2!starkt av örebro o hämta upp ett 2-0 underläge sista 15! dom är på g!
dagens matcher hämtar jag ifrån superettan o div 2 västra svealand!
dom överlägsna serieledarna i superettan mjällby if tar sig an ifk norrköping! ifk hade tippats som ett topplag innan serien startat!men dom har inte levt upp till förväntningarna!dom ligger just nu på kvalplats i dom nedre regionerna!men har spelat upp sig  i slutet! mjällby går som tåget o leder serien överlägset!jag går på magkänsla o tippar på ifk vinst! lite övermodigt gjort kanske,men nån g måste det vända för norrköping! hittar oddset 5,35 i odds på ifk seger på nordic!
dagens andra match hittar jag i div 2västra svealand! nyköping får besök av värmdö! sist match sluta med värmdö vinst 5-0! nyköping får tebax ett par gubbar o vill säkert visa sin hemmapublik att sist resultat va en engåns företeelse!värmdö kommer stärkta av 5-0vinsten! kan det lukta lite underskattning! krysset te 4,0 i odds hämtat ifrån nordic är helt oki! jag sätter klockren kryss på den här matchen!
dagens spel är lite chansningar ifrån min sida!men kan bluffarn så kan väl jag=)!
dagens dubbel! mjällby if-ifk norrköping 2:a 5,35 i odds och nyköping-värmdö X: 4,0 i odds! oddset är hämtat ifrån nordic.bet!
5,35*4,0=21.40*200=4280!

mitt inlägg är borttaget.

Mitt inlägg King vinst är borttaget, trots att det var ödmjukt skrivet och utan påhopp till mina kombatanter,
med gårdagens vinst så har jag en kassa på 2206.50 kr.

dagens fribet blir följande:

Werder Bremen-Valencia 1:a WB känns för mig starkare. 2.25
Grimsby-Doncaster 2:a till 1.85   Doncaster och jag har en käleksaffär, så jag tippar med hjärtat

2.25X1.85=4.16X200

Varför har jag då inte med Mjällby? Det skulle vara att fega, då jag inte hade haft koll på dom själv.

/ Handsome Dan

Underbar länk

killar kolla in denna länk.:
http://www.youtube.com/watch?v=MDKqnvL5SyQ

Den person som tidigast ser vart i videon Beck-look-a-like skymtas tidigast vinner ett extrapris vid bettävlingens slut. Lycka till!

Danne ditt inlägg finns inte i betfighten men i Mr Beck spalten!

Gastric

Skärpning krävs!

Marginalerna har hittills inte varit på den grandiosa Brad Pitts sida, men någon gång ska det väl vända och varför inte idag. Tycker dock att det på förhand ser tufft ut efter att ha slängt ett getöga på dagens spelutbud.

Brads första match

Mjällby - Peking 1.

Mjällby flyger fram i serien och har sju raka segrar. I normala fall borde jag bli lite försiktig när det gäller spel efter som det förr eller senare kommer ett poängtapp. Erton Fejsullahu är såld men Ekenberg är trots propåer från Gnaget fortfarande kvar i föreningen och i förra veckan gjorde de klart med Jussi Sankala som tidigare representerat bl.a Glasgow Rangers (vet ej om han spelar idag dock).  Mjällby får dessutom tillbaka Patrick Osiako och Daniel Nillson efter avstängningar. Ryktet gör även gällande att Pekings försvarsklippa och tillika kapten Kristoffer Arvhage är sjuk och riskerar missa dagens match samt att de har en viktig kugge i den rödhårige krigaren Samuelsson avstängd. När man även hittar oddset 1.70 på Mjällby hos www.unibet.com tycker jag det är värt en syn. Minns även att Mjällby i förra veckan vann på bortaplan med 1-0.

Brads andra match

Vallentuna - Gamla Upsala 2.

Ska villigt erkänna att jag inte kan någonting om denna match mer än att GU ligger på en stabil tredje plats med 20 poäng samtidigt som Vallentuna ligger tia med tolv poäng. Innan serien vände vann dessutom GU med 4-2 mot Vallentuna. Jag kör en rövare och hittar oddset 2.60 hos www.bet365.com.

Sammanlagt odds

1.70 X 2.60 = 4.42

200 X 4.42 = 884 Coronas Suecas

Mjällby är dagens säkraste, kanska!

Dagen kommer att bjuda på en dubbel som jag rekat ihop väldigt snabbt...
Men vinstchanserna är nog relativt goda ändå må jag säga.
Match 1: Werder Bremen-Valencia. Tecken 2:a. Odds 2.90. www.bet365.com
Dessa två lag har möts vid två tidigare tillfällen och båda gångerna har det slutat med tysk vinst. Detta var dock i champions league och helt andra förutsättningar gällde än vid dagens match.
Valencia kommer från en stark vinst mot ADO den Haag med 4-1 i bagaget medans Werder Bremen kommer från en mindre smickrande insats mot Alemannia Achen. Olika lag har olika inställningar till försäsongsmatcher men att torska mot Alemannia Achen är inte starkt.

Match 2:Mjällby-Norrköping. Tecken 1:a. Odds 1.70. www.betfair.com 

Mjällby imponerar varje match de deltar i och jag tror inte denna match kommer bli ett undantag. Turken eller albanen eller vad han nu är har lämnat men det bryr sig inte Ekenberg om. Han sätter minst 2 pyttsar och visar vägen för ännu en seger och det raka segertåget mot allsvenskan. Norrköping är för mig ett mysterium, var inte de hypade inför denna säsong eller är jag helt fel ute? Hur som helst, Mjällby känns kristallklar och jag gillar att spelbolagen inte riktigt insett att Mjällby vinner sina matcher precis hela tiden. Trots detta erbjuds faktiskt väldigt ofta mycket höga odds på Mjällby. Om vi kan dra en parallel mot Premier league så kan vi ju försöka förutse vilket odds Man United har fått hemma mot Hull City? Jag lovar att du ALDRIG hade hittat över 1.30 på Man United. Därför ser jag Mjällbyoddsen som överodds varje gång de presenteras.

Denna dubbel ger 4.93 i odds.

Svar till Dan the man. Du får räkna med insatsen på 200-hundringen. Helt otroligt flyt du fick till igår.
Men helt ärligt, hon den där skånska bruden som föredrar Lotta på liseberg före text-tv under en allsvensk kväll borde exporteras direkt till Treblinka för jag hade fan blivit helt jävla galen att behöva stå ut med Lotta och en jävla skånsk dialekt. Usch och tvi. Tur man har Sven...


 
Så här full kan man se ut fast man inte druckit en droppe. Tänk på det!


Ps. På fredag kommer finalen, tänk på att spela ihop de sista kronorna, ni kommer definitivt ha användning av dem då=) .Ds


Detta är fan inte möjligt.

nordens största bluffare leder världens mest ärofyllda tävling. För mindre än 24 timmar sedan satt hela gänget och skrattade åt hans motgångar och nu leder han hela tävlingen. Helt otroligt. Men han ska inte tro att han vunnit. Finalen är på fredag och då kommer farbror Beck med the final countdown-uppgiften.
Nej dags att slicka mina sår nu och blicka framåt. Ny dag imorgon.

Kungen af Björkil

Kryssarns pöjk

Bk Häcken - Örebro X 3.25
Örgryte-Hammarby X 3.25   10.56X200kr  oddsen på b365

Kryptiskt pga tidsbrist,, som vanigt undanber jag alla att spela på mina tips.

/ Handsome Dan

avante sir sven avante!

efter en längre tids frånvaro så är det dags för sven att ge sig in i leken igen!!har ju sett mina motståndare tippa fel efter fel vecka efter vecka=)!speciellt det så kallade tipsoraklet från vårt kära grannland i väst!danne"the big bluff"! så nu kör vi!!
många intressanta allsvenska matcher ikväll!en riktig viktig match i bottenstriden mellan öis o söderbröderna på nya gamla ullevi!!
där tror jag att favören av hemmaplan avgör! hammarby kommer med sina nya brassar men jag tror inte det hjälper!allbäck avgör tillställningen! 2-0 till öis !2.60 i odds på nordic!
dagens andra match på min kupong är häcken mot gamla fina örebro! sixtens mannar fick lite oväntat däng hemma på behrn arena sist omgång! lite ovanligt för dom brukar aldrig torska hemma!!jag tror att dom kommer heltaggade te rambergsvallen ikväll o ger allt för att ta hem tre pinnar o forfarande ha häng på topplagen! nordin gerzic ser till o sätta häcken på plats! 2.85på nordicbet på örebrrrooo vinst! då ser dagens dubbel ut så här för sir sven! öis 2.60+ösk2.85=5.25 det blir alltså 200kr*5,45=1090kr!!
nu kör vi sven!!!!

Idag går segertåget mot ny destination, hakar ni på?

Ingen risk för STHV nu men nu tror jag formen håller i sig och mina pengar skall växa innan fredagen är här.

Såg nyss degens dubbel som han har fått till ett bra odds tack vare www.betfair.com . Dock tror jag att MIF som är precis lika kassa och ojämna som de låter inte lyckas leverera. Med den tränaren och truppen så borde de lyckas bättre så jag hoppas för Brad Pitts skull att han får in dubbeln. Det vore kul med lite competition. Sven har inte hittat till datorn än då han sliter med sin första arbetsdag efter semestern. Och Danne vet vi ju redan hur duktig han är på att reka. HAHAHA=)

En tanke innan jag sätter igång mina rek bara... hur skulle du sätta oddset på matchen Örgryte-Hammarby?
Jag hade förmodligen satt det liknande:
1. 250.00        X. 1.03     2.195.00

Eftersom båda lagen är katakstrofala så tror jag detta kan sluta kryss. det är dock INTE ett av mina rek för jag beger mig till Sveriges framsida av en annan orsak, nämligen för att ge er....

Häcken-Örebro.tecken 1:a. Odds 2.45. www.expekt.se

Häcken har god tradition mot Örebro på senaste tid och tyvärr kan detta hålla i sig. Örebro är inte riktigt samma lag på bortaplan som de är på hemmaplan. Sen tycker jag det är jävligt dålig stil att Häcken har vanligt gräs på sin hemmaplan. Det är varken rättvist eller schysst mot lag som ÖSK, Gefle och Elfsborg. Kanske dags för Svenska fotbollsförbundet att gå in här och göra en ändring. Vi kan ju fråga Henrik Larsson vad han tycker om konstgräs vs gräs?
Örebro har inte riktigt imponerat efter sommaruppehållet vilket häcken däremot har gjort och hemma på Rambergsvallen (om det fortfarande heter så?)så har ÖSK inte mycket att hämta.

Halmstad-Malmö FF. tecken X. Odds 3.35. www.betfair.com

Malmö har tappat Sandqvist men ersatt med Johan Dahlin som faktiskt höll nollan senast och jag tror denna match kommer speglas följande. Malmö, i desperat behov av poäng kommer täppa till första halvlek och köra defensivt. Halmstad kommer ha trycket och i med tanke på hemmaplan kommer de vara mer pressade att gå upp i banan. Detta kommer definitivt vara en målsnål tillställning som kan komma att sluta 1-1 eller uddamålsvinst åt vilket håll som helst.

Denna dubbel betalar 8.21 och den är långt ifrån omöjlig.

Den som lever får se...

Ciao

Efter regn kommer solsken..............Kanska!

Hjärtat är strålande lyckligt men vad hjälper väl det plånboken. Blöt-Rehns gobbar åkte på en redig käftsmäll i guldstriden och ställde till det för Brad Pitt. Ljungskile motsvarade dock förväntningarna även om det satt hårt inne med underläge 2-0 med 25 minuter kvar.

Nya tag idag. Malmö står för den ena bedrövliga insatsen efter den andra. Segerlösa sen den 10 maj och Harbuzi har fått sådan hybris att han ej ens är önskvärd i truppen. Men säger jag då, även Beck slutar äta ibland så varför skulle inte iff-iff kunna börja vinna igen. Jag hittar oddset 3.15 hos Betfair och hugger som Beck på en buffé efter tidigare nämnd fasteperiod.

Match nummer två blir en klang och jubelföreställning mellan två lag som vecka ut och vecka in tävlar i vilka som kan vara bedrövligast. Jag tror inte att Hammarby skulle klara att ta den smärta det skulle innebära att förlora mot Örgryte två matcher i rad. jag hittar oddset 2.66 (vilket förmodligen är alltför lågt) hos betfair. Sammanlagt odds blir hisnande 8.38.


Beräknad vinst 200 x 8.38 = 1676


Mvh Brad Pitt


Becks dubbel blev succesful!

Trelleborg och Elfsborg vann båda trots underläge i båda matcherna och Beck gick upp i 1176 kr.

Dagen har varit mycket rolig med både tennis och golf på schemat. Idag ahr man varit hurtigare än någonsin faktiskt. Sven var mig en jävel på golf och varken degen eller käkå imponerade.

Nu blir det filmtajm innan jobbveckan startar.

Kepp it tight!

Nya tag

Dåligt med tid innebär dålig koll. Jag hastar ihop dagens fribet och väljer att lägga mina slantar på blåvitt och ljungskile. Blåvitt är stabila oavsett alla skador och ljungskile visar gryende form. Trelleborg och qviding ska förhoppningsvis inte ställa till något i dagens matcher. Blåvitt står i 2.05 och ljungskile i 2.45. Dubbeln betalar 5.02. Oddsen är hämtade från expekt, har inte hunnit söka efter odds och antar att bättre odds finns. Nu blir det Wii!

Svorsk dubbel

Gil Vicente v Braga blev givetvis ett X annars så hade jag tagit mig in i toppen.

Att jag inte skulle ha blivit värvad för mitt minigolfspel.... ,, Jag tror att avundsjukan lyser igenom... tråkigt.

Så till dagens fribet á 200 kr

Vålerenga v Odd Grenland , här måste jag spela ett X, oddset är 3.30 och det känns mycket spelvärt.

Odd har de senaste Oslo-matcherna fått med sig ett oavgjort resultat hem, Vålerenga saknar kraften framåt medan Odd har den långa ungraren Peter Kovacs.

Elfsborg-Djurgården 1:a till 1.33.

Förklaring behövs knappast, men djurgården har fått in Skellefteå FF:s motor Dan Burlin 28 år, och är det något som lyfter lag så är det spelare från Guldstaden, ( Skellefteås smeknamn PGA de stora guldfynden som görs, och extraheras ur de norrländska gruvorna ). det var mitt varningens finger.

3.30*1.33=4.39    4.39*200

Alla odds är hämtade från Bet365.

Istället för Djurgården, så kan ni testa Rosenborg-Lilleström, en 1:a.

Dagens rätt av Mr Beck

Ingen vidare dubbel igår då Internacional (3.70) inte lyckades kvittera och vinna igår mot Botafogo. Jag såg första halvleken och Botafogo spelade riktigt lysande faktiskt. Dock var det målvaktstabbe första målet men det är sånt man får leva med. Enligt rapporter var dock Internacional nära att kvittera sista 20:e minuterna till 3-3.

Andra matchen gick vägen då Gremio gjorde det de skulle, vann emd 3-2.

Hur ser dagen ut då? hmmmm

Elfsborg-Djurgården. 1:a. Odds 1.40. www.betfair.com
Elfsborg vill verkligen slåss om guldet och på konstgräset i borås så är de svåråtkomliga. Inte många lag som tar poäng där. Och att Djurgården skall lyckas med det är ungefär lika stor chans som att Beck skulle tacka nej till en kinabuffe mitt på ljusa dagen. Nej, nu är det allt ridå ner för Sveriges absolut sämsta lag (i tuff konkurrens med Örgryte). Elfsborg borde vinna med ca 15-0 elller 15-1 men jag tror de nöjer sig med 1-0 och stabilt försvar hemmåt!

Andra matchen i dubbel får bli en oddshöjare så jag presenterar.....
Trelleborg-IFK Göteborg. 1:a. Odds 4.20. www.betfair.com
Trelleborg har varit starka hemma denna säsong och har det en viss betydelse. IFK Göteborg har sålt av halva gänget som är något att ha och resterande juniorer kommer inte komma upp i samma standard som de tidigare spelarna har uträttat. IFK:s juniorer kommer att få åka hem till götet med 0 poäng tyvärr. Örebro Sk vann förvisso här senast i Skåne men det är inte lätt att stå emot Sveriges absolut mest framgångsrika klubblag med Nordin Gastric och kompani.

Denna dubbel ger 5.88 på betfair.
// Ofärgad opartisk åskådare


Dagens fribet av Mr Beck

Gårdagen gick inget vidare för min dubbel.
Barcelona lyckades inte vinna över Tottenham. De ställde över i stort sett alla stjärnor och detta påverkade deras spel såklart. Detta var ingen ursäkt för det är just sådana här detaljer en rekare skall hålla koll på.

Ajax-Atetico Madrid matchen gick som jag förutspådde iaf. Den slutade 3-3 vilket mitt spel på över 2.5 mål satt inne med god marginal.

Och sen att Flåd-Danne skall ha blivit tillfrågad om att få deltaga i en minigolfturnering är nog ungefär lika sant som att Sven Denzel är över 1.65 cm. Med andra ord: NOT!

Och på tal om G-14, nu får det fan vad slut med denna upphausing av denna syjunta! Fan ni skall bara se vad Tong håller på att mobilisera för krafter just nu. Det sägs att Stefan och Gastric skymtades borta vid Thai-köket och skulle värva kocken därinne samtidigt som ring och bumbi (Miami Vice-poliserna upp i dagen) gjorde ett tillslag mot Vänern och försökte sig på att värva Marwan. Det gick dock inget vidare då de misslyckades med konststycket att spela "good cop and bad cop". Ring gjorde sin del som good cop men Bumbi lyckades inte riktigt leverera som bad cop. NO SHIT!!!


Dagens dubbel består av:
Match 1:Botafago-Internacional rs . tecken 2:a. Odds 3.70 . Betfair.com
Internacional hade 2-0 förra veckan mot Sao paolo men lyckades inte hålla ledningen matchen ut. Detta kan vara ett svaghetstecken. Dock vänder Beck på steken och tror detta kan vara en tändvätska istället. Av de senaste 4 mötena dessa två lag har möts på Botafagos hemmaplan så har internacional rs skrapat ihop 3 vinster och detta gör en god grund för att våga lira detta spel till 3.70.

Match 2:Gremio-Santo Andre. tecken 1:a. Odds 1.57. Betfair.com
Två lag med sviktande form där jag tror jag hemmaplan kan komma att spela den avgörande faktorn. Gremio ligger något före i tabellen vilket inte skall läggas för stor vikt vid, men jag tror att Gremio kommer ta detta med 2-0 eller 2-1.

Dagens dubbel har odds 5.81 och har spelstopp om ca 10 min. Haka på=) 200 kr i fribet satsas! 




Minigolf och 2:or

Trofense v Guimaraes 2:a 2.25
Gil Vicente v Braga 2:a 2.20

Två tvåor känns lite avlägset, men jag måste våga, det sammanlagda oddset på bet 365 är 4.95*200 i fribet

Att jag missade kalmar beror givetvis på att jag sov länge, och som G14 sig bör, dominerade minigolfbanan vid Varamobaden så hårt att jag blev tillfrågad om jag inte var sugen på veckoturnering med pensionärer, suget fanns inte till det. Men scouten gjorde sitt jobb må jag säga.

/ Handsome Dan

Gastric ger sig in i leken...

Innan ni blir för rädda så måste jag nämna att jag ej kommer att tävla om priset men jag kommer att vara med i tävlingen endast för att se hur jag hade stått med mot de övriga deltagarna.
Jag börjar såklart från 0 kr.

Min dagens dubbel består av:
Ajax-Atletico Madrid. Över 2.5 mål. Odds 1.85. Betway.com
Ajax från den holländska ligan är målglada och har 3 raka vinster att gå på.
De möter Atletico med Forlan och Aguero i anfallet som fan hittar mål ur alla vinklar. Madridlaget kommer från 6 raka vinster och har gott självförtroende. Kommer detta bli en låst tillställning? KNAPPAST, då det är en träningsmatch som kommer generera mycket framåt! 1.85 är väldigt generöst!
Tottenham-FC Barcelona. 2:a. Odds 2.37. Betfair.com
Barcelona, världens bästa klubblag kommer kanske vara halvmotiverade och detta är mycket farligt då ett brittiskt lag inte vet vad halvmotivation är. Tottenham kommer att gå för fullt och visa att förra fiaskosäsongen var ett undantag. Varför tror jag då på Barcelona? Jo, jag hittade denna rad på Celtics hemsida: \"Jonathan Woodgate, Michael Dawson and Ledley King are all out for the matches against Barcelona on Friday and Celtic on Sunday.\"
Egentligen säger bara ett namn av dessa tre namn mig någonting men om de nämns på hemsidan så tror jag definitivt att de har betydelse för laget. Och att sakna spelare mot Barcelona med Messi och kompani så kommer det bli tufft att vinna trots motivation och hemmaplan. Jag hade ALDRIG tagit med Barcelona till under 1.90 ggr pengarna men som tur är finns bolag som Betfair där de verkligen ger bort pengar=)

Game on bitches!

Denna dubbel ger 4.39 och blir mitt första spel på mycket länge på denna blogg.

My Bad

Nedanstående inlägg är för allas åskådan författat av Brad Pitt.

It´s time for the main EVENT!

Vaknar upp med våldsam värk i höger skulderblad efter vilda tennis-dueller på Wii mot så ärofyllda motståndare som Mr T, Robert Trinks och Ho Chi MIn och möts av meddelande om betfightens nya möjligheter. Smått irriterarande märker jag att Flåd-Danne än en gång verkar ha stuckit till Gastric en kebab eller två. Dags för G14 att än en gång visa vart skåpet ska stå (det var ju inte länge sen en viss fifa turnering visade vilka som styr fotbollsvärlden med järnhand. G14:s undersåtar hade under en längre tid vaggats in i falsk trygghet och uppnått något slags villfarelse om att de faktiskt behärskade det gröna fältets schack på TVrutan. THEY NEVER KNEW WHAT HIT THEM!)

Idag fredag är spelutbudet magert som Skavsåret under gymnasietiden. Jag väljer att lägga min 200-hundring i en dubbel bestående av träningsmatcher. Träningsmatcher är i regel ren skit att spela på men jag gör ett försök. Barcelona vinner mot Tottenham till oddset 2.20 hos betway och Chelsea vinner mot Milan till oddset 2.00 hos expekt. sammanlagt odds blir 4.40.

LETS GET READY TO RUMBLE!

Nu trappar vi upp fighten lite grann!

From idag så kommer det ges ett unikt erbjudande till alla deltagare i betfighten.
Varje dag fram till månadsskiftet så får ni 200 kr som medel att satsa.
Det medel som ni får kan inte föras över till nästa dag utan det måste satsas.
Inga singelmatcher är välkomna utan minst en dubbel och oddset måste överstiga 4.0 för att spelet skall registreras.

Jag kommer skicka ut sms till alla deltagare där ni får uppgifter för att logga in på sidan, så ni kan skriva era egna spel och tankar så slipper man det dubbla arbetet. Om ni inte loggar in på sidan och skriver egna inlägg så kommer inte spelet att registreras. Så detta är viktigt hoppas jag ni förstår. Ni skall också hålla koll på era egna pengar i fortsättningen då det förväntas bli ett jävla drag här denna vecka. Det är för mycket för en fetknopp att hålla reda på.

Lycka till nu killar och "may the force be with you"!

Ställning efter erbjudandet

Jag har varit på skara sommarland under ett par dagar och badat och ätit lite mat därav min inaktivitet på denna sida (som om den har varit speciellt aktiv på ett tag) men nu är jag tillbaka och har lite uppdateringar angående betfighten.
Brad pitt utnyttjade erbjudandet på bästa sätt och satte en 2.10 oddsare. RESPEKT!
Både Sven och Dan var pressade att leta lite högre odds vilket tyvärr inte riktigt visade sig vara det bästa draget men ännu är inte spelet över. Jag har ett litet drag under sista veckan som kan göra denna betfight spänning in i det sista.
Ställningen som just nu är:
Brad Pitt 1485 kr
Sven 865 kr
Dan the man 92.50 kr

OBS: Fredagen den 24:e juli måste ni hålla er uppdaterade vid bloggen killar för då blir varje dag dyr att missa om ni inte ligger i med ett hungrigt intresse. Med andra ord, Betfighten är INTE avgjord!

See You



Tälja guld med smörkniv

Handsome Dan = dålig tippare,, det må så vara.

Men idag kommer jag köra en dubbel, och det blir ett dubbel X

Djurgården-Elfsborg=X   3.40
Gefle- Helsingborg= X     3.20

Insats 500 * 10.88 

Givetvis är det ett desperat bet för att ta en ledartröjan, att det spekuleras att mutor har förekommit för att en twist skulle uppstå kan jag avfärda, även om  Beck och Sven gärna kan bli bjudna på måndag om de behagar.

Jag har en ledig vecka till mötes, Stabeak-Tirana i CL-kvalet hade vart trevligt, även om Sverige lockar, den som lever får se.





Humor

Jag blev verkligen bränd av IFK Åmål-matchen då jag lade en sån extremt stor summa själv på den=)
Ha ha, älskar dessa spekulationer som kommer från anonyma personer.
Det får nästan bli VM i att TA-FOLK-PÅ-ALLVAR!

Nu blir det film-tajm. Keep it real homies!

Fet tysk=tolkningsfråga

Jag anar en viss negativ energi i gästboksinläggen då Elefantjägaren undrar varför det inte ges några spelförslag längre. Det är så att jag inte riktigt har haft något vidare intresse på senaste tiden gällande detta men det kommer spelförslag. Jag sitter inne med mycket funderingar och drag men det blir tyvärr inte alltid att jag tar mig tid vid datorn. Men detta kommer bli bättre då fotbollsligorna drar igång. De ligor som pågår nu är inte riktigt så "noga" eller "roliga" att hålla koll på.

Jag är iofs varken tysk eller fet så jag vet ju inte riktigt om elefantjägaren var ute efter mig heller, men eftersom rykteet går att jag väger några pannor för mycket så tog jag åt mig lite=)




Betfight-Erbjudande

Dan the man med sitt kryss på kalmar åkte på en mina igår som hette duga. Detta var lite för kännbart då han nu endast har 92.50 kr kvar av sin tusenlapp. Jag rekommenderar varmt att han lägger den på en högoddsare. Sven åker på en straffbot som alla andra då han ej hann lägga sitt spel i tid. Brad Pitt ser stark ut nu i täten då en i denna "competition" snart kan räknas bort. Jag har en liten överaskning som kommer avslöjas den sista veckan av fighten.

Dagens ställning:

1135 kr
865 kr
92,50 kr

Helgens erbjudande till alla deltagare i betfighten är:

Ni får alla ett varsitt 500 kr bet som ni får disponera hur ni vill. Ni får dock INTE tillbaka insatsen utan får endast den eventuella vinst som betet bringar er. Detta erbjudande går ut på söndagnatten så jag rekommenderar er att verkligen anstränga er. För Dan the man kan detta betyda en livlina, för Brad Pitt kan detta mycket väl vara det som behövs för att döda matchen! Lycka till med detta spel och om det är några oklarheter så ring!

Ciao ciao Italia!

Jag är sjuk

Jag är sjuk, skada på hornhinnan och kräksjuk och förkyld, Men straffas det ska jag ändå mera.


Jag får för att få en ärlig chans, lägga ett chansbet. 

200 kr på 3.30 på Debrecen-Kalmar i Champions Leauge-kvalet. på X



Sven.. den lille räven


OBS straffbot för alla!

Eftersom två av deltagarna har "missat" att lägga ett bet under en veckas tid så dras 100 kr från deras spelkonton.
Detta kommer inte att gynna personen som ligger etta men Mr Pitt har fortfarande den största rullen.

Brad Pitt 1135 kr
Sven        965 kr
Dan         292.50 kr

Detta kommer bli tufft för danne om han inte kommer med något drag väldigt snart.

Ciao!


Riktig sjukt

Jag är i horisontell position, då jag är riktigt sjuk, istället för utlandsresa, blev det något oväntat resa 120 mil uppåt till norr istället, med 9 grader regn och sidvind fick jag den kraftigaste förkylningen ever.

Jag ligger här och funderar på HUR länge pågår Betfighten?

Då reglerna ej har presenterats för mig.



Ställning Betfighten

Dan the man tappade rejält i bottenstriden mot Sven som också tappade.

Den nuvarande ställningen är

Brad Pitt: 1235

Sven       : 965

Dan the man: 392.50


Danne fick inte samma förutsättningar då han hade fullt upp med annat då denna fight startade men allt handlar pom prioritering. Dock tror jag ej i ska räkna ut Danne ¨då han är en jävel på att trolla.
Sven ahr tappat lite och gjorde ett desperatdrag att spela på ÖIS. De torskade som väntat med 3-0 och Sven blev 100 kr fattighare.

Om inte Mr Pitt kommer lägga fler spel så kommer han säkerligen gå en vinst till mötes. Men så feg är han väl inte?


Tom Nordlies gäng

Tom Nordlies gäng Kongsvinger som han tog över förra året har överraskat stort hemma på Gjemselund Stadion den här säsongen, jag tror på en vinst till oddset 2.0 på bet 365. Det har gått lite knackigt på senaste, men efter ett besök för truppen i Sverige så har säkert spelglädjen i truppen ökat. På konstgräset hemma så blir det vinst.

Jag satsar 350kr.

Brad pitt tar över den rosa ledartröjan!

Sven Denzels IFK Åmål lyckades inte vinna borta mot Stenungsund och Sven tappar därmed ledning till Degen.

Ny ställning:
Brad Pitt  =1235
Sven        = 1065
Dan          = 742,50


Detta är långt ifrån avgjort, lycka till önskas av redaktionen!

RSS 2.0