Vinst

Att Team Strömmen skulle förlora hemma mot Stabeak, ( 1-3 ) var ingen överraskning, dåligt av mig att lägga upp den så sent.

250*1.57=392.50 kr

392.50+350=742.50 kr

Kassan står på 742.50 och innan helgen ska den ligga på över 1000 Kr.

Imorgon så ska jag ha hittat någon godbit att hugga tänderna i.

/ Handsome Dan





Team Strømmen - Stabæk ( Damfotboll, Norge )

Pga jobb så blir det ett sent inlægg från Handsome Dan idag.

Team Strømmen ska vara chansløs mot Stabæk som de senaste fyra matcherna har 20-2 till sin førdel i målskillnad.

Stabæk ska klara av den hær matchen utan størreb problem till ett fint odds till 1.57 på B365

av mina 600kr så investeras hela 250kr på en 2:a

/ Handsome Dan, 

( Jag har efter att ha læmnat in mitt kontonummer 4 gånger till min norska arbetsgivare ænnu inte fått lønen in på rætt konto ) FYRA gånger.

Nu är det dags. Handsome Dan

Ni får ursäkta att jag hållt mig borta från den digitala världen, men att få tillgång till Internet i Oslo är som att slå Beck i pizzaätning, dvs: svårt.

Jag ska med min unika position och starka förgreningar i den småländska lokalfotbollen, leverera goda tips och rekar, även Tippeligan och Adeccoligan ska bli granskad.

Imorgon kommer jag trappa upp, då jag endast har 600 att starta med ( dubbelbestraffning ) så känns det ändå hoppfullt då motståndarna känner flåset i nacken.

MVH / Handsome Dan

Betfighten utjämnad!

Degens drag Rosenborg vann med 1-2 borta mot vålerengen och med sina 300 kr satsade på 2.15 så betyder det 345 kr plus. Detta betyder efter uträkningar på kontoret i björkil att degen nu ligger på 1235 kr för tillfället vilket ger honom ett helt annat utgångsläge inför nästkommande månad som också kommer bli helt avgörande.

Lycka till grabbar!

Ciao!

Ställning Betfighten!

Sven Denzel som har ledartröjan visar storform och satte både IFK Åmål och If Viken senast och går upp i stabila 1265 kr. Ett stort plus att han Satte IFK till 2.90 borta mot Henån. Sven har mycket att tacka för David Johannesson som kommer testspela hos Åtvidaberg. Han gjorde 4 mål senast. HELT SJUK form"!!

Degen satte 200 kr på Degerfors opch de visade att de är starkare än Karlstadslaget med 3-0. Dock bortaplan vilket verkligen visade styrka. united är verkligen på väg mot botten som Degen innan matchen analyserat.
Degen ahr nu 890 kr till sitt förfogande.

Denna fight kommer att avgöras den sista juli så dags att börja lägga in en högre växel nu Degen och Danne.

Eftersom Danne ännu ej lagt spel så bestraffar jag honom med 100 kr minus för varje vecka han inte lägger spel from första Juni.

Ställning:
Sven      =1265
Brad pitt=890
Danne  =600

Fan vad dålig jag är på detta!

Sommar och sol betyder definitivt att detta sidonöje har lagts åt sidan.
Min betting går inget vidare just nu. Mycket tack vare svårtippad tennis, ocvh mycket idiotiska misstag jag gjort som safeat en person som ledit med 2 set mot 0 osv. Hur som helst. Kilalr det skall bli bättring men sommar är sommar och tangenbordet lockar än mindre för var dag som går.

Betfighten ahr fått upp tempot. Sven har VERKLIGEN visat styrkebesked då han klättrar ständigt i tabellen. Både IFK och Viken har gjort pengar åt Isen, och vi väntar med spänning på denna utgång. 
Brad Pitt bjuder definitivt upp till dans med sitt nyss satta 1.95 på degerfors. HUR KUNDE JAG MISSA DEN MATCHEN!!!!! (BITER MIG SJÄLV I TUMMEN!!!!! ) Degerfors gjorde som väntat, åt upp United BIG TIME!!! 

Idag spelar England mot Sverige i U-21 och jag hoppas på Svensk seger till 4.05 på pinnacle.com
Sverige har spelat bra i turnering med ett litet frågetecken för Italienmatchen. Dock saknas Wernblom vilket kan visa sig vara ett avbräck numret för stort. Men 4.05 gånger pengarna på en hemmanation med ett starkt facit mot England MÅSTE synas. Håll dock nere insatsen så England i regel är starkade sett till de spelarna som representerar Sverige. 
Sätt en liten slant, bänka er framför TV:en i sommarvädret och öppna en pilsner kl 18 för då är det dags för att råna spelbolagen på 4 ggr pengarna!

 

Hej på er!

Jag vill börja med att ursäkta att det inte uppdaterats på ett bra tag härinne på bloggen. En av anledningarna är att jag mest har spelat live-spel på bet365.com. De erbjuder många spelalternativ och hyfsad streaming.

Kul att det skrivs fler och fler kommentarer på bloggen. Kul med intresse! Brad Pitt och Maicon får gärna ta upp stridsyxan igen, det var ju kul med lite action!

Idag åker IF viken till Holmalund och kommer med stor sannolikhet att åka på rövdäng utan Jesper Englund i försvaret. 1.40 på nordicbet bär prövas då viken inte alls är samma lag på bortaplan som på hemmaplan. Prova att ta med den i en dubbel då jag anser denna match som en bank med RIKTIGT bra ränta!

Sommar sommar soooommmmaaarrrrr!!!!

Ställning Bet-fighten

1:a Sven Denzel        på stabila  : 1035 kr
2:a Brad Pitt¨på mindre stabila  :   700 kr

Detta är långt ifrån avgjort. Lycka till grabbar!


Sverige förtjänar inte bättre i ärlighetens namn.

Bort med alla bortförklaringar om att :
Om Zlatan hade tagit straffen så hade vi vunnit.
Om Anders Svensson inte varit skadad så hade vi vunnit.
Om Mikael Nilsson inte hade klackat in bollen (typ) så hade vi vunnit.

Vad är det för jävla skitsnack? För fan, lyssna själva och tänk efter. Sverige har gjort 2 mål på fem matcher. Och NEJ, vi har inte mött tyskland, Brasilien och argentina.

I 70:e minuten när jag insett att Sverige inte skulle vinna så sade jag till de jag såg matchen emd att det inte kommer dröja innan aftonbladet lägger ut undersökningar om hur många som vill ha Lagerbäcks avgång. SÅ JÄVLA TYPISKT SVENSKT!!!!
För det första, kolla på vårt spelarmaterial och sedan lägger du till att Lagerbäck har tagit oss till Hur många mästerskap som helst på rad. Sen att han inte är roligare än en kebab med bröd utan sås är inte hans fel, det är framförallt inte hans jobb att vara pajas. Han har gett oss resultat som jag anser har varit mycket godkänt. Nu har vi inlett ett kval bedrövligt med framförallt anfallsfotboll som varit obefintlig.
Skyll inte på enstaka OM för Sverige (IDAG) är inte bättre än så här.

OM inte Andreas Andersson nickade in avgörande 1-2 mot turkiet borta i VM kvalet 2001 så hade inte Sverige spelat VM nästkommande år. Men då iofs hade väl Lagerbäck fått sparken redan då och då hade ju Sverige vunnit stort igår mot Danmark eftersom det förmodligen var Lagerbäcks fel. Väx upp Svenska folket. Vi är inte bättre.

Idag hoppas jag inte men tror att Söderling kommer ta ett set av Roger Federer.
Det spelas en stor insats på att Robin lyckas med bedriften då det har varit taskigt väder på förmiddagen i Paris, vilket kan gynna Söderling. Kom igen nu Söderling. Ta ett set för Becksbet.blogg.se`s skull.

1.45 på www.expekt.se

Dagens bet!

Jag tror att det kommer finnas stor chans att Sverige får till första hörnan i matchen mot Danmark. Hemmalag brukar börja starkast med bra tryck från publiken. Lycklitvis möter Sverige ett lag som är ännu sämre och har då god chans att klämma fram den första hörnan. Jag sätter en 500-ring på det resultatet till odds 1.67 på www.expekt.se.

Hänger ni med??

Vamos Zlatan!! 

Sven har sina spel klara för helgen...

het säffle derby imorrn!sk sifhälla ställs mot ärkerivalen ff i div 4 värmland!1,70 g pengarna för sks vinst är helt ok! dom vann sist match med7-0 o ligger just nu 2a i tabellen! det enda ff kan göra är o ställa Adnan framför mål så han täcker skott med sina vader =)! då kanske såhar dom chans att komma undan me bara en 3-0 i baken! david andersson i sks är i grym form o smällde in 5 pytsar sist match! han är uppe i en 14 än så länge o en nicke swärd i sin livs form tja chao´chao ff!
100 kr på SKS för 1.70 i odds.

(Redaktionen fliker in med att SKS INTE hade varit favoriter om FF hade haft kvar Beck i målet)

Ett annat derby är ett dalslands derby i div 3 nordvästra götaland! fritzons mannar i if viken
ställs mot Pete Erikssons brukspöjkar i åsebro if på vikens hemmaplan rösvallen!
tror på en jämn tillställning där det kommer tjjongas en del ! mitt tips ä 1-0 till viken lr kryss!
väntar otåligt på morgodagens batalj mellan chilenarn gonzales o ähumm bragd killen haha! vamos chilenos=)!
IF Viken har 1.95 på hemmavinsten . Sven sade ingen summa han skulle satsa så jag tar mig friheten att lägga :
100 kr på hemmavinsten till 1.95
nu ska jag iväg o spela ett hett kommunderby! ifk åmål u ställs mot tösse if på tössevallen=)! perfekt glidtacks väder og! degen skulle vart nöjd! synd att man inte kunde slänga in en 100 på den matchen!men jag tror inte nordic är så sugna på div 6 dalsland haha!
lycka te alla ni spelgalna
sir sven har talat
Sven har för tillfället 1040 kr. I och med dessa två bet så är han nere i 840 kr vid torsk.
Good luck Sven!
Ps. Jag uppskattar att du kom till Örebro och gav mig dina bet i handen. Det uppskattas. (se bilden)

Brad pitt visar vart hans skåp står inför helgen!

Mitt tips inför morgondagen innan oddsen riskerar att sjunka. Kroatien vinner hemma mot Ukraina och Holland vinner borta mot Island.
Odds 1.75 på Kroatien och 1.37 på Holland (odds från Expekt). Vill spela den dubbeln för 100 kr.

Brad Pitt ligger just nu på 800 kr och i och med detta bet så dras ytterligare 100 kr som satsas på dubbeln som ger 2.40.

Om Brad får in denna så kommer han att ligga på stabila 940 kr.

Lycka till!


Semifinal franska öppna!



Igår gick det bra för Samantha Stosur och jag kör vidare i samma iktning idag.
Idag ställs hon mot ryskt motstånd, rankad 7:a i världen.
Detta kommer bli tufft för Samantha men oddset på att hon iaf ska ta ett set kan spelas till 1.92 på www.expekt.se
Samantha har visat en stark serve och har hyfsad rörelse på banan. hon styr och ställer lite som hon vill men idag kommer matchen gesalta sig annorlunda.
Ryskan vann sin match igår mot Williams men ådrog sig en lindrig skada då hon

Nya tennisspel idag!

Grattis till de som spelade Nigeria igår till 6 ggr pengarna mot frankrike.
Frankrike är ungefär lika överskattade som Helsingborg just nu. Enda skillnaden lagen emellan är att i Frankrike spelar det iaf bra spelare. Finner du några såna i Helsingborg? nej, tänkte väl det!

Jag fortsätter idag med lite tennis och tror Stosur har god chans att ta sig vidare från matchen mot Cirstea. Oddset hittar på på www.expekt.se och är 1.65

Det pågår en del japansk fotboll just nu men det ger jag fan i att spekulera men Tokushima vortis ser riktigt starka ut när de spelar på sin hemmaplan tonmg tong tong norta i Öst. All in på dem grabbar! not!

Lite synd att det är så få som skriver inlägg. bara typ degen och mongo som skriver, fan, ni andra får allt haka på nu så det känns lite värt det att fortsätta med denna sida.

Lycka till med bettingen grabbar.

CIAO!
//Gastric Gashmed


Bra tennisdag igår!

Jag har fått några kommentarer angående gårdagens utspel om Söderling och här kommer några tankar runt dettta.
Jag kan först och främst säga att jag verkligen kan LITE om tennis vilket kan lysa igenom i mina resonemang, men det jag är något kritisk emot är egentligen INTE Söderlings insats utan Media som späder på något otroligt.
Detta kan liknas vid när Barca vann mot United i CH finalen, (eller jag menar Champions som vi säger i örebro=)) och efter den finálen så var de det bästa laget som någonsin stått på en fotbollslag.
Jag undrar allt hur tidningarna hade låtit om United hade fått in bollen första tio minuterna och vunnit matchen. Hur hade det låtit då? Jo, förmodligen att United är det bästa laget pga 5 vunna titlar.
Parallelen jag drar av detta är att pga en vinst mot Nadal som inte spelade speciellt bra (dock vet jag ej om det var Söderling som gjorde honom dålig, då jag ej såg matchen utan fått den reffererad av en homeboy) så är Robin Söderling Bragdkandidat, vilekt jag tycker är fel.
Angående att komma över spärren som du nämnde Degen så hoppas jag verkligen att han som ett proffs går in för att vinna alla matcher, för annars kan man ju börja undra varför kan åker till Franska Öppna. Ingen åker nog dit för att komma 2:a eller 3:a=)

Jag kommer återkomma senare med nytt spel....
Och du Degen, nu får du komma in med ett spel. Sven torskade ju i helgen vilket betyder att du bara ligger 240 kr efter. Detta kan du avgöra på egen hand då rykten har nått mig som säger att Sven inte når upp till tangentbordet vilket håller honom borta från internet ett par veckor.

Keep it real!

/Gastric bypass for life

Doin my thing!

Idag bjuds det på Tennis. Jag tänker inte försöka ens sätta mig in i Robin Söderlings match. Han har ju vunnit mot Nadal och det i sig är mycket stort. Det är mycket större än vad jag som inte kan tennis kan förstå, men enligt källor som kan tennis så spelade Nadal pissdåligt. Och om Robin då får till sitt livs tennis just den matchen så är det bara att grattulera, men kom FAN inte med bragdguld. Han har INTE vunnit mot en robot som är omöjlig på något sätt. Han tog nadal den dag som Nadal spelade som sämst. Detta är mycket stort på sitt sätt men gå inte på skiten som skrivs i Aftonbladet om Bragd och grejjer! det är ungefär lika stort som att vinna mot ett omotiverat Barcelona. Då ska med andra ord Mallorca och Almeira också hyllas som bragdlag!=)

Idag kommer Roddick ställas mot det chilenska hoppet Fernando Gonzalez.
Gonzalez har blivit höjd till skyarna av både nära vänner och experter. Detta gör att jag vågar sticka ut och säga att Chilenaren har mycket god chans till 2.40 på www.expekt.se.

Look-a-likes
 

RSS 2.0