Dagen för dagen...

Imorgon är första dagen då våra deltagare får börja lägga spel.
Betfightens deltagare presenteras i den ordning de har vinstchans.


Deltagare nummer 1:



Brad Pitt är regerande mästare som gång på gång har visat att gammal är äldst. Med snåla och taktiska tillvägagångsätt har han vid de tidigare tävlingarna satt övriga deltagande i riskfyllda risktaganden. Detta är en bettare ut i fingerspetsen. Sen att Gastric var hemma hos honom och totalrenoverade hans toalett, det är en annan femma! Om Brad Pitt bara kör sin grej och levererar som han skall (och ger fan i serbisk cricket "just for the fun of it") så kommer Brad ha goda chanser att göra det ingen annan gjort tidigare. Ta hem den efterlängtade trippeln. Det är alltså att ta hem Betfighten 3 omgångar i sträck.

Vinstchans: 40%

Deltagare nummer 2:


 

"The Chosen one" har en tendens att haka på i början men har alltför svårt att hålla i en stabil form. Detta gäller tyvärr både på och utanför plan. Matchform och matchvikt är ungefär lika stabil och balanserad som testosteronnivån är hos spelarna i den argentiska högstaligan. Där blir det ofta röda kort, lika ofta som Beck slänger pengar i sjön på oförutsägbara spel. Beck har mycket, mycket erfarenhet inom detta men jag tror inte han kommer hålla hela vägen.

Vinstchans: 25%

Deltagare nummer 3:



A-team är något av en nykomling som inte har haft chans att presentera sig i detta sammanhang. A-team  är en killen från Götet med stor vana för Betting och framför allt är han intresserad av Hockey och fotboll. Jävla Svennebananfasoner. Andreas har ofta många kulor som insats och jag tror han kan bidra med något positivt i denna blogg. Han är den yngsta deltagaren och vill nog visa oss gamla rävar att han inte är med för att lära. Han kommer nog gå på knock direkt. Det känns som att det kommer bär eller brista ganska tidigt för A-team.

Vinstchans: 15%

Deltagare nummer 4:


Danne Dubai är väl den deltagaren som tror att han är bra på detta. Han bestitter många unika och faktiskt häpnadsväckande egenskaper.  Trolleri och skitsnack är några av de mest utmärkande. Dock skall man ge cred åt killen som på något jävla vis har hamnat i Dubai och skall där utbilda "tjejer" inom något som har med flyg/resa/trolleri  att göra. Det är just det magiska och oförutsägbara med Danne som gör honom till en intressant karaktär i dessa sammanhang. Han kan spela bort hela sin kassa men sedan få in sin jävla jättekryss för att sedan fightas in i det sista. Dock handlar inte betting om enbart tur, så därför tror jag inte Danne har goda chanser att ta hem detta.

Vinstchans: 10%

Deltagare nummer 5:



Sven Gentzel är en lirare som spelar över sin förmåga och kan mycket väl hitta sina lir i dalslandsskogarna. Jag anser att Izzen, som en outsider, kan ta en fin skalp här då han har mycket och breda kunskaper om spel runtomkring Dalslandsserierna. Det som talar extra mycket för Sven här är att bolagen inte har lika stor kunskap om dessa serier. Sven är en blandning mellan Brad och Danne. Sven vet hur han hittar ett spelvärde och kan förutse vilka favoriter som skall hålla men han kan även falla över till den onda sidan där han blir som Danne. Letar efter två kryss i en dubbel. Jag hoppas vi får se mycket av denna man i denna fight då han mycket väl kan skrälla. Noterbart i denna bild är att Sven faktiskt tittar ner mot en kamera. Måste vara ovant...

Lycka till alla.

Två grejer lägger jag till i reglerna för tävlingen.

De som skall medverka (alla fem deltagare) skall hålla koll på sin egen kassa och uppdatera varje veckan. Brad Pitt skötte detta utmärkt när han höll i Betfighten men jag orkar inte hålla reda på alla fem.

Inför sista veckan (den 25:e april) Låses alla era tillgångar i er spelkassa. Hlgen därefter får ni satsa den summan ni vill riskera för ert sista bet. Detta kan liknas vid finalomgången i det svenska tidigare hyllade programmet "jeopardy".

MVH The chosen one


Dagens lika som bär....

                  

Sponsored by Betfighten...

HELVETE VAD LIKT DUBAI-DANNE!

Bra inslag Degen.

Dagens spel blir hockeyallsvenskan.

Örebro vs Leksand. Over 5.5 goals. 1.60 på www.expekt.se

Det kan finnas högre odds men då Expekt.se gjorde en sådan gärning att betala tillbaka alla insatser på att Sverige skulle ta Os-guld med motiveringen att folk kan känna sig blåsta, då väljer jag detta bolag idag.
Lustigt att de gör en sådan gärning, tyder dock på storhet.
I ärlighetens namn så kan jag inte bry mig mindre om Sveriges vara eller icke-vara i Hockey Os. Och om det finns någon jag inte bryr mig mindre om så är det Foppa.
Allt detta tack vare Media . Tacka aftonbladet och expressen som ständigt överbelastar våra sinnen med skit. nej fy fan vad skönt att de är borta!

Igår spelades det champions league och chelsea förlorade borta mot Inter. Trist tycker jag men det ska bli kul att se returen.

Snart dags för betfight killar. Är ni redo?


Danne Dubai hittad på fotbollskanalen

Efter en lång tids frånvaro och ett lika långt sökande efter honom, dyker han upp där man minst anar det. I Patrick Ekwalls blogg. Tydligen har han glömt att berätta att han deltog i en välgörenhetsmatch i Vilhelmina sommaren 2006. Med tanke på allt skryt om alla kända människor han träffat eller alla vänner som legat med diverse kändisars syskon, vänner eller varför inte djur tycker jag väl ändå att han borde berättat om den gång han skakade hand med Djurgårdslegendaren (numera assisterande tränare) Steve Galloway.



Lycka till i Dubai Danne, jag tvivlar inte på att du lär behöva det!

Bill Shankly :
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing."

Brad Pitt


Dagens lir

Gårdagen blev inte så lyckad. Athletic bilbao lyckades inte vinna hemma mot Anderlecht och hundringen gick åt skogen. Inte mycket att säga. Nu nya tag mot dagens utbud. Ett utbud som inte alls ser roligt ut. Får se om man återkommer under dagen med något roligt.
Dagens kassa ligger nu på 875 kr.

Örebro Hockey gjorde sitt!

Överspelet satt som en vesuvio med sås på ceylan. Örebro vs Almtuna= 3-7. 10 MÅL!!!
Detta gjorde att dagens kassa nu är uppe i 975 kr, dock 25 kr på fel sida tusenlappen!

Denna dag tycker jag vi firar här på bloggen med tanke på ännu ett italienskt lag är på god väg ur Champions league. Vi pratar viola som torskade igår mot Bayern efter ett sent avgörande. Jag får gåshud vid blotta tanken att slippa se italienska lag så här långt i evenemanget. Men men, snart slipper man dem förhoppningsvis. No offence, Degen, jag vet att du håller på milan och att du högaktar Italiensk fotboll, vi tänker helt enkelt olika och så är det med det=)

Nu över till dagens spel:
Athletic Bilbao vs Anderlecht. 1:a. Odds 1.85. www.betfair.com

Två lag som blandat och gett i respektive ligor. Bilbao vann för inte så länge sedan mot Real Madrid vilekt säger en del om den kapacitet som laget ligger inne med. Dock har de även några mindre smickrande resultat att redovisa som förluster mot depo och villareal. Dock är detta en liga som inte skall jämföras med den belgiska ligan där motståndarlaget kommer från. Ni har sett hur det gått i cl för lag som kommer från blåbärsligor möter riktiga lag. nej, detta luktar 2 eller 3-0 för Bilbao!
Jag vet inte riktigt vad oddssättarna druckit idag för i mina ögon skall nog bilbao vara nere på 1.55-1.60 då de klart skall vinna hemma mot Anderlecht. 1.85=Skynda fynda!

100 kr satsas!

Ingen lycka igår.

Jag kände att jag var rätt ute men när jag såg på text-tv att det målades redan i 3:e minuten, då förstod jag att detta inte skulle gå vägen! Men så är det!

Degen, jo du var rätt ute i dina tankar. Fatta att united stod i över 2.50 igår?!?!?!?
Ja ja, så är det. Idag är det mycket roligit att intressera sig för i bettingvärlden! 
Ett överspel mellan Örebro-Almtuna är mycket, mycket troligt.
Örebro brukar ställa till med målkalas i Hockeyallsvenskan, och varför skall det inte bli det ikväll?

Örebro vs Almtuna. Over 5.5 goals. 1.75. www.ladbrokes.se

100 kr satsas på detta spel. Nuvarande kassa: 900 kr!


Dagens tips!

Det vankas Champions league och Manchester gästar San Siro för en rafflande kamp. Detta kommer bli en tät match där gästande Manchester går fram till mittlinjen och sträcker fram sin hand och presenterar sig så här:
- Vi är ett bättre lag än vad ni är och kommer gå vidare till nästa slutspelsomgång. Dock är detta bortaplan och det är INTE här vi kommer lägga allt vårt krut.
Ac Milan kommer att svara med:
- Vi vet hur vi ska försvara oss för vi är italienare och det är det vi lever på. Vi skiter i att det endast är halvfullt på våra ligamatcher, vi är från Italien och därmed är vi bäst i världen.

Detta är en av de matcher som kommer att spelas mellan engelsk och italiensk fotboll och många av mina vänner, bland annat jag själv har haft heta debatter om dessa två ligor.
Dock har jag svårt att se att Milan och Inter kommer att kunna klara sig ur denna situation. Det som talar för Milan är att de ofta kan göra bra matcher mot stora lag vilket de visat tidigare år då de faktiskt är ett lag att räkna med i Champions league-sammanhang. Dock kan de göra djupare dykningar i sin inhemska liga att man blir mörkrädd. Man skulle inte bli förvånad om Milan skulle förlora hemma mot Catania, vilket jag tror är det fotbollslag i den högre av divisionerna i Italien.
Inter möter Chelsea, vilket är en ännu mäktigare uppgift än vad Milan har framför sig i mina ögon. Dock är inte Chelsea just nu i högform, vilket är det enda som talar för Inter. Inter gjorde en hyfsad värvning dock i och med Ibra-affären, men kommer den väga upp till att ta sig vidare från detta möte? Nej knappast!

..... För övrigt hoppas jag på att Real åker ut mot Lyon och att Barcelona tar sig vidare till nästa omgång och att de hittar tillbaka till sitt fina spel. De kan behövas nu med den skadelistan de har och den form de visat på sistone.

Dagens spel då..

Ac Milan vs Man United. Under 2.5 mål. Odds 1.6 www.betsson.se

Jag vet, detta är inte ett jätteodds så skriker spelvärde, det är jag den första som säger, men jag har en känsla av att detta spel mycket mycket sannolikt kan gå in. Milans tränare har gått ut i media och sagt att de ska hålla nollan idag och med den grundinställningen kommer detta möjligen bli en tuff och tät match där de mest går ut på plan och känner på varandra. det kan mycket väl bli en del lägen då det finns många individuellt skickliga spelare på plan såsom Rooney, Ronaldinho och Pato som mycket möjligt kan avgöra stora matcher men från direktiv av tränare så tror jag inte vi kommer att få se så mycket framåt då lagen även vet hur man försvarar sig väl.

100 kr satsas på underspelet.

MVH Gastric

Betfighten 2010 på ingång!

Härmed anordnar Mr beck 2010 års första deltävling "Betfighten 2010".
Antal deltagare är limiterat till max 4 stycken och alla kommer få tillgång till lösenord till bloggen så de kan strukturera sina inlägg efter deras eget tycke.

  1. Tävlingen kommer bestå av att man skall lägga ett spel per vecka, detta spel kan bestå av et singel, dubbel eller trippelspel osv. Även Över/under och målskyttespel är tillåtet. ALLA spel som ni hittar och som ni självklart kan länka till och bevisa att de finns får spelas på.
  2. Alla deltagare kommer att få starta med en spelkassa som kommer att bestå av 2000 kr.
  3. Det spel som ni kommer att lägga varje vecka skall senast vara inrapporterat på bloggen kl 23:59 på söndagskvällen.
  4. Odds får INTE vara under 1.60 totalt. Detta betyder att deltagarna inte få spela på singelmatcher under 1.60 men om man väljer att spela två matcher i en dubbel och då detta odds överstiger 1.60 så är det inga problem.
  5. Tävlingen börjar den 1:a mars och sträcker sig fram till den 30:e april.

Det kan eventuellt dyka upp fler regler under spelets gång, dock skall detta vara tillräckligt till en början.

MVH Gastric Bypass

 


RSS 2.0