Sven synar 30/5

Sven Denzel tror starkt på IK Brage borta mot Umeå.
Lennart Anderssons grabbar kommer att ställas mot Umeå som snuvade Degerfors på poäng förra gången då Degen inkaserade sin första förlust i "tävlingen".
Kan Izen vara mer lyckosam?
100 kr på Ik Brage till oddset 2.50 spelar han, gör du det med?

nuvarande pott är 1160 kr!

Lördag

Idag  finns det mycket att spela på och det drag jag rekommenderar är att Enköping kommer slå tillbaka Karlstad i div 1 norra. Carlstad United har inte övertygat i serien och kommer inte rå på Enköping på bortaplan.

Jag tror även att Trelleborg vinner hemma mot Gefle då chibsah saknas i truppen inför denna match.

Trellerborg. 2.05 på expekt
Enköping. 1.95 på expekt.

Insats bestämmer ni.

Fredag=)

Idag händer inte mycket på spelfronten.
Elfsborg gästar Häcken och jag tror det kan bli en målfattig historia. Häcken är starka hemma och Elfsborg har vad jag vill minnas något svårt med målskyttet. Jag tror dock på en tight Elfsborgvinst. 0-1 eller 1-2?

Annars vill jag grattulera Barca till vinsten. Den var rättvis enligt mig iaf=)

Jag hoppas på att mina vänner kommer med ett tips till tävlingen. Vore kul att se hur den tävlingen utvecklar sig.

Om en vecka blir det hemresa mot Åmål. Det blir grejjer det=)

Lycka till alla.

MVH Generalen

Champions leaguefinalen är här.

Domedagen är här och ett av dessa två giganstiska lag kommer kunna sova gott inatt.
Man united har vunnit allt i år förutom Fa-cupen. Om de vinner idag så kan en 5:e titel gå i hamn.
Barcelona är verkligen försvagat inför detta möte. Dock tror och hoppas jag på en förlängning i denna match. denna match är enligt många "experter" redan avgjord. Jag antar att de experterna håller på Manchester för av sällan skådat slag så vet ALLA att Manchester vinner. Hur kan världens näst bästa lag redan stå som klara segrare mot världens absolut bästa lag? Ok Barcelona har några backar borta i Dani Alves, Abidal och Marquez men de har ett mittfält som är otroligt mycket mer bollskickligt än Manchester Uniteds.
Jag har hört argument som att Manchester har ett mer varierat spel och att det kommer avgöra denna final då Barcelona bara kan anfalla.
hmm, till viss del riktigt men om nu Barcelona bara kan anfalla, hur kan de ha vunnit Spanska ligan och spanska cupen. Det känns som att om bara Barcelona har ett sätt att spela så borde andra lag ha funderat ut det.

Barcas Anfall och mittfält är starkare än Uniteds dito om du frågar mig. Medans Manchester har en klar fördel gällande försvarspel.
Men det som talar mest för United är deras sätt att ALLTID vinna med 1-0 och ha turen på sin sida. Detta har INTE barcelona till sin fördel.

Mitt spel för dagen är.
Barcelona-Man United. Att avgöras på straffar. Antingen Barcelona eller Manchester. 4.5 ggr pengarna.
Detta kommer bli en tight match med få mål och framförallt en gråtande Ronaldo. Om det är av lycka eller sorg får vi veta först efter kl 22.30.

Go Barcelona!!!!

Kolla in tönten...


inte mycket idag.

Idag hinner jag inte med detta projekt. Jag tror dock att Örebro har stor chans att vinna hemma mot BP men med tanke på den form jag har just nu i tippandet så vågar jag inte säga för mycket.
Jag återkommer vid månadskiftet då jag kommer få tillgång till en ny tusenlapp att förvalta.
keep it real homes!!!

Franska Öppna.

Idag börjar Franska öppna och eftersom fotbollen inte går min väg just nu så går jag över till Tennisen och ger mina drag följand.
Hewitt och Vesnina.  Dubbel
Odds 1.85
DO IT!!!

Jag har fortfarande inga pengar att leda er med så ni får själva bestämma insats.

Sven går upp i ledning!

Sven Denzel prickade in IF Viken igår som tog en komfortabel 3-1 vinst mot kongahälla! Detta resultat gjorde att Svens 1000-lapp är nu uppe i 1140 kr.  Isen visar en vägen ur finanskrisen. Kanske snart dags att  byta finansminister! Om Isen skulle fått hållit i itrådarna på en högre nivå så skulle hela Sveriges stadsskuld kunnat minskat med stora del. Om Issen fått möjlighet att satsa 1 miljard kronor på gårdagens resultat så hade Sverige fått en vinst på 700 miljoner kr. Det hade inte varit dumt alls. Detta hade kunnat bidra till att hela Sveriges befolkning skulle kunnat dela på 10 miljoner kebabpizzor! Inte alls dumt!"

En som inte alls var med i matchen igår, förutom jag såklart, var Degen.  Hans Degerfors lyckades inte ta 3 friska poäng uppe i Umeå men efter regn kommer solsken och jag vet att Degen med sina OTROLIGA kunskaper om fotboll kommer att kunna tillföra väldigt mycket. Ta rygg på honom i framtiden. Jag ser honom som ett löfte. Han skulle dock ha spelat på de resultat han lämnade i kommentatorsfältet. Bättre lycka nästa gång.


Danne har inte börjat än i fajten. Han håller på att flytta grejer och så. Men han kommer snart med sina analyser och om jag känner honom rätt så borde både Sven och Brad Pitt öka takten för det kommer gå undan när Bluff-Danne kommer in i spelet. Lycka till alla.
Sista datum då ALLT avgörs i Bet-fighten är 31 juli.

Sven Denzel synar...

Den chilenske krigaren kommer in med ett div 3 tips. Åmåliten granskar att hemmaplan kommer avgöra för IF Viken som kommer med ett ordinarielag. Thord Perssons guttar kommer att köra på från allra första början.
Kan IF Viken besegra Kongahälla till 1.70 på Rösvallen?
Sven tror iaf det!
200 kr satsas på 1:an


Intressanta speldrag idag.

Idag har jag två matcher i fokus. Eftersom jag gick All-in igår på HIF så får jag stå mitt kast då jag inte har några slantar kvar i spelfonden. Jag fyller dock på med pengar vid månadskiftet.
Idag går tre nya killar in i gamet.
Sven, Brad Pitt och Holger kommer ge analyser. Ta tygg på dem om ni vågar. Om inte så håller ni er till mig så länge.

Tankar om gårdagen. Jag förstår inte riktigt HIF som lag. Jag var och såg på dem när de gästade Örebro och då var de bedrövliga. Att de sedan tappar en 2-0 ledning mot Trelleborg är allt annat än bra. Sedan hörde jag mig omkring lite och de jag hörde med tyckte HIF var ett säkert kort igår. Värt att notera var att deras tabelläge också spelade stor roll då de hade tagit serieledningen igår om de presterat bra. Jag trodde också att de skulle vara revanschsugna, men det verkade de inte heller. Nej, fy fan för HIF. De är helt sjukt överskattade. Börja om i Div 6 för fan era jävla sopor!

Match 1: Viken-Kongahälla (1:a odds 1.70 http://www.expekt.se/ )
Viken är starka på rösvallen och jag tror den 6 poängsmatch kommer avgöras på vikens starka laganda. De unga killarna är sugna på att skjuta ned Kongahälla så långt ned de kan i tabellen och framförallt få lite andrum själva mot botten. Viken har ett ordinarie lag och bara SKA vinna hemma mot Kongahälla! Forza viken!

Match 2: Jonsered-Utsikten BK (1:a odds 2.20 http://www.expekt.se/ )
Jonsered går som tåget i serien och kommer inte lämna pardon för Utsikten Bk. Jag tycker oddset, hemmaplan och formen räcker för att motivera en 1:a i denna match. Självförtroendet är givetvis på topp hos Jonseredskillarna så kör på 1:an!

Brad Pitt ger "his side of the case"!

Veckans vämlandstips
En liten tanke inför morgondagen. Degerfors möter Umeå borta i division 1 norra och står i 2.50 på bet365.com. Degerfors leder serien efter fyra raka segrar sedan förlusten i premiären. Umeå å sin sida har inte gått segrande ur någon match sedan sin premiär. Umeå förlorade för en vecka sedan en tidig bottenmatch mot syrianska if kerbura med 1-3 på bortaplan medan Degerfors samtidigt vann den tidiga seriefinalen mot IK Brage med 2-0. Degerfors har i Sebastian Henriksson som så sent som i höstas spelade allsvensk fotboll för Örebro Sk med allra största sannolikhet seriens bästa spelare. Jag tror Degerfors har god chans att imorgon ta tre poäng och fortsätta sin vandring tillbaka till superettan.
Liten varning för kyla och konstgräs i Umeå dock.
200 kr satsas på 2:an.

Dåligt utbud.

Det går att hitta IF viken till odds 1.60 på Nordicbet.com och Helsingborg kan spelas till 2 ggr pengarna.
Jag har kollat runt lite och Robertsfors i DIv 2 Norrland ser ut att vara givna favoriter i deras möte.
IFK Åmål spelar väl i dagarna borta mot Håfreström och IFK grabbarna har verkligen visat sig starka än så länge i Div 4 bohuslän/Dalsland. Dock tycker jag 1.15 är fruktansvärt dåligt odds.

Ok, jag kan gå med på ett spel idag.

Match 1: Häcken-Helsingborg (2:a Odds 2ggr pengarna )
Det höga oddset lockar men jag är väl medveten om hur svårt Helsingborg har det på Rambergsvallen. Eller vad den nu heter. Arena-namnen hoppar runt så mycket så det är svårt att hänga med i Götet. Jag anser dock att Helsingborgs fina facit och goda form med massa stabila segrar de senaste omgångarna, förutom 2-2 mot TFF senast då, räcker som en motivering till varför jag spelar mot detta generösa Odds.
Förhoppningsvis bryter HIF trenden av torskar på Rambergsvallen och ser till att åka hem till Skåne med en färsk serieledning.
Spelarna kommer vara extra taggade då de tappade viktiga 2 poäng i förra omgången och kommer förhoppningsvis inte visa pardon mot Gul/svarta Bk Häcken.
ALL IN spelas på 2:an.


Om jag vinner idag så får det bli en white russian Double!
Det har jag då förtjänat=)

Kasst!

Ber om ursäkt över dagens resultat då jag inte riktigt har förklaring varför  Daniel Koeller fick STHV och torskade.
Sen trodde jag verkligen Landskrona skulle avgöra hemma mot LSK men det var inte ens i närheten. INGA ursäkter här utan vi tar ny tag imorgon. Jag har 889 kr kvar på mitt expekt-konto och kommer försöka göra ett bättre spel imorgon.
Tack vare att jag styrde upp nåra safetyspel igår så är jag inte helt pank!

Vi hörs imorgon mina vänner.

Simma lugnt!

Håll tillgodo ett kort från December i Thailand. Strandraggarna personifierade=)


Dagens spel 21/5

Match 1: Landskrona-Ljungskile (1:a odds 1.90 på www.expekt.se )
Landskrona med Per Cederqvist kommer hitta luckor i LSK:s försvar. Hemmaplan kommer också spela stor roll i detta möte. Dessa två lag är faktiskt dåliga båda två just nu men jag tror Landskrona är minst dåligt.
Jag sätter 300 kr på 1:an till 1.90 på www.expekt.se

Match 2: Trelleborg-Djurgården (1:a odds 2.00 på www.expekt.se )
Trellebrog övertygade särskilt i andra halvlek mot Helsningborg senast och om de kan fortsätta med deras spel så kan de mycket väl vinna i skåne mot DIF. DIF skapade lägen mot AIK senast men det gäller att sätta dem. Jag tycker att 2 ggr pengarna här är ett schysst odds som skall synas.
300 kr på 1:an till 2 ggr pengarna är synat på www.expekt.se

Match 3: Robin Söderling och Daniel Koeller vinner. DUBBEL till 1.94 på www.expekt.se
500 kr satsas!

Holgers Analys 21/5


Hej på er. Stefan "holger" Holgersson här som rammlar in med ett gäst inspel. Ska bevisa mina stora kunskaper om den underbara Serie A fotbollen:)

Matchen som jag har valt är den mellan Lecce-Fiorentina.
Innan jag kommer till min spelanalys av den kommande matchen så ska jag förklara att jag är ett STORT Fiorentina fan. Men detta spelar inte in på min analys på mer än det sätt att jag har bra koll på läget i den lila truppen.

Matchen på Lecces hemma arena med det underbara namnet Via del Mare är bara av betydelse för bortalaget. Lecce är redan mer eller mindre borta från Serie A spel nästa säsong. Fiorentina som på nuläget finns på en 4:e plats, 5 poäng före Genoa och 1 poäng efter Juventus har mer att spela för. Med en seger i den här matchen så säkras CL spel definitivt samt att det till slut kan ge ett formstarkt Fiorentina en chans att gå om ett urform Juventus ( som förövrigt är Fiorentinas ärkefiender).

Okey slut på utsvävningar:) Fiorentina är i bra form med bla vinster mot Catania och Sampdoria i bagaget. Skadeläget i Florens laget är den att Mutu,Santana och Kuzmanovich kommer att missa matchen, däremot ska Bonazzoli och Jörgensen vara klara för 90 minuter. Vargas har fortsatta problem med en inflamerad knäsena men kommer troligen att spela från start ändå. Såg Lecces senaste liga match den borta mot bottenkollegan Bologna och Lecce gjorde allt annat än att imponera, deras spel har under hela säsongen hackat. Lägg där till att Gilardinio under hela säsongen mer eller mindre öst in mål. Jag säger ju en given 2 i den här matchen, oddset på detta? Det finns idag spelbart på Unibet till 1.18. En bra match att ha som grund eller "bank" i ett större spel.

Andra matchen i min dubbel blir den mellan Cagliari och Inter. där jag spelar en 1:a till oddset 1.64 på Unibet.

En 1:a?? Ja en klar etta, Inter är klara seriesegrare Cagliari är ett erkänt starkt hemmalag som under året imponerat mycket på mig den här säsongen. Jag är relativt övertygad om att Inter kommer att släppa in en del "bänkspelare" nu när allt är klart och med en till synes omotiverad Ibra på topp så kommer dom att bli uddlösa. Dessa faktum är nog underlag för en 1:a,

Holger säger peace out.

Holgers dubbel kan spelas till 1.9352 och ni hittar detta odds på Unibet.
Holger själv spelar 100 kr på dubbeln Fiorentina och Cagliari.

Här kommer en bild på Stefan Holgersson så ni vet vem ni ska leta efter OM inte Dubbeln skulle gå in=)



Tankar om gårdagen och nya lir idag!

Gårdagen gick dåligt.
Först vill jag gå in på det faktum att jag glömde skriva med den dubbel på tennisen jag fick in fast som inte hamnade med på bloggen. Melzer  och Koeller spelades som en dubbel till 1.88 och med en hundralapp spelad så vann jag 88 kr där. Sedan safade jag på Uefacupfinalen då det stod 1-1 redan i första halvlek. Då överspelet såg ut att vara för bra för att vara sant så gick jag in och satte 30 kr på under 2.5 mål och detta gjorde jag i 50:e minuten vilket gav mig oddset 2.90. Så jag vann iaf tillbaka insatsen. Första halvleken borde ha innehållit minst 4 mål sett till de chanser som producerades. Shachtar var verkligen en positiv överaskning. De spelade offensivt, ologiskt och vågade hålla sig till sitt fina kortpassningspel i första halvleken. Tyvärr var inte andra halvlek speciellt rolig men man kan inte få allt.=)

Jag får skylla mig själv som inte fick med dubbeln i bloggen och som inte får ta med safe-spelet på uefacupen. Detta resulterade i att spelfonden gick minus igår pga tidigare nämnt misstag.
Spelfonden ligger nu på 1253 kr vilket betyder en liten minskning. Men idag blir det andra bullar.

Jag ska lägga in en ny strategi. Jag ska spela något färre matcher. Tanken är att det som max skall presenteras 3 matcher per dag och de matcherna kommer det satsas lite mer friskt på. Igår tog jag i stort sett med allt matnyttigt som hittades och alla matcher går inte in, det är bara så.

Ett stort grattis till Örebro som fixade en poäng nere i Malmö. Trots mitt spel på Malmö så måste jag ändå beundra Örebro för att de lyckades knipa en poöäng. Jag är dock emot defensiv fotboll och om man ser till chanserna så var Malmö överlägsna. Men hatar man Malmö och gilalr man Örebro så kan man ta att man förlorade en hundring "for the gooder cause".
Nu blir det frukost.
Dagens spel kommer något senare under dagen..


Målrik Uefa Cupfinal

Match 5: Shacktar Donetsk-Werder Bremen (Över 2.5 mål odds 1.87 www.expekt.se )
Det har kommit ett tips från Unzal om att det kommer bli målrikt mellan dessa två lag. Men hur målrikt?
Kommer det vara full fart framåt då båda lagen vill vinna eller kommer något lag krypa hemåt?
Jag tror att båda dessa lagen spelar offensiv fotboll och även om Werder bremen saknar flera spelare bla Almeida så kommer deras spelidè hållas fast.
Werder Bremen borde inte underskatta killarna från Öst och jag tror som Unzal att det kan bli ett gäng målchanser i denna match.
Jag tar rygg på föregående talare och sätter in...
100 kr på över 2.5 mål rekommenderas av Unzal

Perfekt gårdag förutom resultatmässigt.

Som min gode vän Daniel Gustafsson förutspådde så blev det ingen vinst under ordinarie tid för Detroit. Det fick bli en vinst på övertid vilket inte gladde mig då pengarna redan var förlorade vid 2-2 efter full tid. Men detta gör inget. I spel så får man säkna med topp- och bottnapp.
Malmö lyckades vinna borta mot AIK vilket förutspåddes på bloggen men det satt hårt inne. En nick med 15 minuter kvar avgjorde matchen till Malmös fördel.
10 min före matchen ställde jag in ytterligare 300 kr på Malmö så jag blev rejälv lättad  när det blev ledning för Malmö.

Nu har mina 1383 kr sjunkit till 1323 kr, Fast idag finns en hel del spelbara alternativ.

Match 1: Junqueira Diego - Koellerer Daniel ( 2:a Odds 1.50 www.expekt.se )
Hemmahoppet Koellerer kommer visa att Österrike inte bara producerar svin som Josef Fritzl.
Daniel Koeller vann för knappt en månad sedan en final mot Andreas Vinciguerra och har förutom den vinst 4 andra raka vinster och spelar med det facit en bra tennis nu. Att denna match är på hemmaplan gör ju inte saker sämre.
200 kr på 2:a rekommenderas

Match 2: Halmstad BK- Gefle IF (1:a Odds 1.82
www.expekt.se )
Halmstad är starka hemma och Gefle är svaga borta. Denna ekvation tycker jag nästan räcker för att syna detta givmilda odds. Det verkar som att Örebro och Gefle går lite i samma fotspår. De tar sina 3 poängare på hemma plan men har svårt att lyckas på borta plan. Jag är grymt sugen på en dubbel här att även ÖSK förlorar borta mot Malmö men jag vågar inte. Halmstad är revanschsugna samtidigt som de har stöd på Örjans Vall. 2-0?
100 kr på 1:an rekommnderas från mig.

Match 3: Malmö-Örebro (1:a odds 1.85
www.expekt.se )
Malmö kommer troligen vinna hemma och egentligen behöver jag inte ge någon mer motivering än vad jag gjorde från match nr 2. Detta paradgim kommer att kunna appliceras även i denna match. Malmö är starka hemma och trots förlusten mot Bajen, så kommer malmö visa sig för starka för mitt kära ÖSK. Kim Olsen är inte helt klar för spel vilket kan påverka matchbilden. Den som vill gardera sig ska då spela kryss här. Jag tror INTE ÖSK går för vinst borta mot Malmö. Självklart går man alltid för vinst i ALLA matcher (Om man inte möter Grane IK borta på lilla bräcke iofs=) men förmodligen kommer en något defensiv uppställning presenteras. Albanen är tillbaka i Malmö med=) Han är tunn men han gör ofta mål och det är det sistnämnda som räknas i fotboll.
1:an känns given till 1.85 och 100 kr satsas

Match 4: Ängelholm-Sirius (1:a odds 1.70
www.expekt.se )
Två lag som saknar form och jag tror hemmaplan för Ängelholm avgör då Sirius har en del skador på listan. Denna match går jag lite på magkänsla.
100 kr satsas på 1:an

Kungens födelsedag! Beck blir 27 bast!!!



Gårdagen var lyckad då jag fick en de svåra matcherna och rejält plus igår. 1000 kr har nu stigit till 1383 kr.
Norrköping visade att de var starkast och AIK:s Ivan Obolo målade tidigt( med ytterligare ett konstigt skott i deras match, vilket visade sig räcka mot ett pissdåligt djurgården, som iofs spelade hyfsat igår. Men missar man sådana lägen som de gör så undrar man vad fan de håller på med. FC Inter vann stabilt på bortaplan med 0-2 och den matchen som inte gick in föll jag på 1 mål.

Vad jag finner lite lustigt är att ingen lämnar avtryck inne på min blogg förutom mina närmaste vänner, degen och danne. Vore kul om fler personer lämnade avtryck även när det går bra för mitt spelande. Om oddset skulle vara så lågt som 1.10 på att någon olyckskorp skulle skriva några rader när det går sämre så skulle jag gå ALL IN direkt. Folk är så jävla missunsamma i dagens samhälle så att jag kan spy över dem. Nog med skitsnack nu så går vi över till vad det är jag egentligen ska snacka om=)

Idag blir man 27 år och vad som skulle sitta fint vore två vinster idag. Jag har bara rekat två matcher och jag tror på stor vinstchans för de båda. Det blir damallsvenskan och NHL.

Match 1: AIK-Malmö (2:a odds 1.40 www.expekt.se )
Oddset tilltalar mig inte alls då det är något lågt. Men det finns några ligor där man bara vet att ett lag vinner så som det varit med Umeå tidigare år i denna serie. Det känns som Malmö med 4 raka segrar kommer visa sig vara för starka för AIK. Jag tror på 0-2 eller 0-3 som slutresultat.
Min rekommendation är 50 kr på 2:an.

Match 2: Detroit-Chicago (1:a odds 1.70
www.expekt.se )
Här går Detroit på knock i denna slutspelserie. De vann hyfsat övertygat förra matchen och visade att gammal är äldst. Inatt sker det inget undantag då de har hemmabana och har ett förkrossande facit gentemot chicago i inbördesmöten. Det visar sig att de har 15 vinster på ca 20 matcher mot chicago. Då tycker jag 1.70 på hemmabana skall synas.
100 kr på 1:an rekommenderas

Ett drag till! 18/5

Djurgården-AIK (2:a till odds 1.95 på www.expekt.se)
AIK Solna som en tjusigt heter på FIFA har en bättre form än vad Djurgården har. Derby, hemmaplan??? äh whatever!! Det spelar ingen roll då båda lagen kommer ha tändvätska så det räcker. Obolo kommer förhoppningsvis måla och visa hans klass. Denna match lägger jag lite mer pengar på så denna hoppas jag rejält på.
200 kr på 2:an rekommenderar jag.

.

Därför är Liverpool bättre än Barcelona!

Båda lagen hade hyfsat tråkigt utgångsläge inför gårdagens match. Men ändå kändes det redan före matcherna att det engleska laget skulle gå ut och spela för sina färger, inte position i tabellen. Liverpool visade hjärta och vann med 2-0 mot WBA som krigade för överlevnad. Barca torskade mot Mallorca med 2-1. Inte styrkebesked!

Gårdagen gick bra. Mina tre matcher gick in och min tusenlapp har stigit till 1103 kr. Jag känner också stor stolthet inför mitt varningstecken på Barcamatchen. De skulle inte spelas och hoppas ni följde med mig där.

Inom kort kommer jag få gästkrönikörer  i bloggen och hoppas intresset kommer blomstra då. Jag har tänkt att det kommer bli en tävling mellan mina krönikörer och vinner kommer få ett pris av globalt format! Iaf om man är chilenare...=)

Nu till dagens matcher. Jag vågar inte spela för stora pengar på derbyna så jag blickar mot finska ligan och......
 ...
Match 1: KUPS-FC INTER (2:a odds 1.75 på  www.expekt.se)
Inter har starkast lag och formen är på topp. De har släppt in 1 mål på fem matcher och jag tror inte KUPS kommer ge Inter en större match. Mitt tips 1-2 eller 1-3.
100 kr på 2:a

Match 2: FC Nordsjaelland-Vejle ( Under 1.5 mål i halvtid 1.53 på www.expekt.se)
Båda lagen har hyfsat kass form vilket kommer visa sig i få lägen och mycket kamp. Jag tror på under 1.5 mål i halvtid.
 100 kr på under 1.5 mål i halvtid.

Dagens Tom Nordlie: Åtvidaberg-Norrköping (2:a odds 3.30 på  www.expekt.se)
Idiotförklara mig inte än.... Norrköping har ett högt odds på sig och bör därför synas med en mindre peng. De senaste mötena så har norrköping varit mer segervissa än åtvidaberg. Iaf de möten dem emellan. Idag spelar inte tabelläget stor roll utan idag går man in för att visa lokalkonkurrenten vem som är det bästa laget. Och även om inte Norrköping är det för tillfället så får de improvisera=)
50 kr på 2:a

Hoppas denna dag kommer bli lika segerviss som gårdagen trots lite mer vågat spel.
Vad ni bör betänka innan ni tar rygg idag är att jag har pluggat hela dagen och började reka för ca 20 minuter sedan så ha det i åtanke. Idag känner jag att det kan gå lite hur som helst.


Lycka till därute.

Funderingar kring gårdagen och nya spelobjekt! 17/5

Stort grattis till Norge på nationaldagen och till vinsten i Eurovisionfinalen. Jag är INTE speciellt avundsjuk på sjävla vinsten då tävlingen inte handlar om vem som är bäst utan hur många grannländer man lyckas bilda allians med. Tack vare Norge Alexander Rybaks vinst i gårdagens drabbning så försvagas min teori om en "schlagerkorrupt" värld.
Vart kom Sverige igår då? Jo, jag hörde rykten om en 21:a plats, men vem hade kunna annat eller ens hoppats på en operasångerska skulle lyckas i en sådan tävling. Många trodde nog som jag, att det antingen blir flipp eller flopp. Jag anser att en 21:a plats kan ses som en flopp.

Jag skulle vilja ge ut 3 grattis innan jag börjar prata fotboll på bettingnivå.
Stort grattis till Andreas Lindström och Man United som igår vann världens bästa och svåraste liga. Riktigt starkt att vinna mot lag som Chelsea, Liverpool och Arsenal. Även om det var riktigt mycket stolpe in och många 1-0 vinster där ett tag så har ni gjort er förtjänta av ligatiteln. Jag tror tyvärr också på att ni vinner Champions league. Men jag hoppas INTE=)

Sen har vi Barcelona som är helt sjukt bra och igår vann även de ligan då Real Madrid vek ned sig borta mot Villreal. Eftersom detta är också en bra och tempofylld liga så ger jag ett stort grattis till Katalonernas stolthet. BARCA, BARCA, BAAAARRCCCAAAAAA!!!!

Sen vill jag ge ett grattis till Inter som vann Serie A igår. Ingen större bedrift då jag inte gillar ligan då den saknar tempo, målchanser och bra lag. INTER var totalt dominanta i ligan och hade inget att säga till om i Champions league. Detta kan liknas vid ett ett top-div 3 lag i Sverige skulle ställas mot AIK på råsunda i Svenska cupen. Det är ett helt annat tempo i England och i Spanien. Men Zlatan...(hhrrmmmm jag menar Inter) vann hur som helst ligan så ett grattis till dem.

Gårdagen för mig var ett bottennapp när det gäller Betting. Dock var jag inte sämre än aftonbladets Ulrik, expressens Amrish och övriga Betbloggare jag följde igår. Första matchen gick in stabilt då Hoffenheim och Bayern målade friskt. Tyvärr var jag HELT fel ute gällande den italienska matchen som blev mer målrik än vad min analys trodde. Rosenborg lyckades inte fortsätta sin segerika svit utan tappade poäng på Lerkendal mot Molde. Alexander Tetteh gjorde olyckligtvis ett självmål vilket fällde Trondheims stolthet.
Jag har en vän som gav mig en kommentar på Facebook igår:
-hur du kunde sätta rosenborg som vinner vette fan beck ;P
molde spelade mer eller mindre ut dom ;D?
Finns det någon mer än jag som inser att med denna persons blixtklara analyser EFTER match skulle kunna göra denna sida ännu bättre. Med facit i hand så skulle nog jag också få högre pricksäkerhet i mina bedömningar men så länge Betfair, ladbrokes, expekt och svenska spel INTE tillåter att spel läggs efter matchen är slut så får ni hålla till godo med de tips som kommer före matcherna.
Om RBK skulle möta Molde nästa vecka igen på Lerkendal så hade jag fortfarande rekommenderat 1:a på RBK.

Idag kan många av dagens matcher liknas vid rysk roulette. Barcelonas och Liverpools öde i ligan är redan avgjort. Jag skulle inte våga spela på VÄRLDENS BÄSTA KLUBBLAG Barcelona, som spelar borta mot Mallorca, vilket odds som än ges. Spänningen släppte igår då Real torskade borta mot Villareal. De är klara, och siktar nu mot Champions league-finalen mot Man U.
Match 1: West Bromvich-Liverpool ( 2:a Odds 1.50 http://www.betfair.com/ ) däremot har en ruskig form och kan nog motivera sig ändå borta mot West Bromvich. WB visar dock en hyfsad form för att vara ett riktigt "drit-lag".
Jag tror ändå stenhårt på Pool och att de kan vinna klart med 0-2 eller 0-3.
Spela 100 kr på bortavinst på www.betfair.com

Match 2: Gefle IF-Brommapojkarna (1:a Odds 2.20 www.expekt.com )
Gefle är starka hemma och har god chans att vinna mot BP med 1-0 eller 2-0. Konstgräset är en vana för Gefle men ovana för BP. De är vana att spela på en usel gräsmatta i Grimsta. Gefle har två raka vinster hemma mot Örebro och Djurgården och här kommer den 3:e. Till ett riktigt fint odds.
Spela 100 kr på hemmavinsten  på www.expekt.com

Match 3: Örbro Sk-Gais ( 1:a Odds 1.85
www.betfair.com )
Örebro kommer vara taggade på Behrn Arena där de även har fördel av sitt konstgräs. Kubanerna kommer heja fram dem till ännu en hemmavinst och Gais med Per Ericsson går åka tillbaka till Götet med 0 poäng i bagaget. Örebro är ruggigt starka och de har spelat ut både Helsingborg och Kalmar hemma.
Spela 100 kr på hemmavinst på www.betfair.com

Dagens bästa speltips! 16/5

Dagens bet-tips!


Match 1: Hoffeinheim-Bayern Munchen (Över 2.5 mål odds 1.48) http://www.betfair.com/

Idag gästar Bayern Munchen Hoffenheim och jag spår att det kommer bli en händelserik match där det skapas många målchanser och många mål.
Bayern har kommit igång rejält med målskyttet och radar upp vinster. Hoffenheim är ett lag som överaskade stort i höstas men visar nykomlingstakter på senare tid vilket har visat sig i något svängig form.
Jag tror starkt på att det blir över 2.5 mål i matchen och oddset  1.48 hittar ni på BETFAIR.COM

Match 2: Rosenborg-Molde (1:a odds 1.75) www.Expekt.com
I norska ligan så vinner Rosenborg klart hemma Lerkendal mot molde. Rosenborg har lysande form och är starka uppe i Trondheim. Molde har lite sviktande form och kommer inte rå på "De vit/svarta"
Jag rekommenderar 100 kr på RBK

Match 3: Roma-Catania (Under 1.5 mål i halvtid odds 1.59)
www.expekt.com
Roma har taskig form och imponerar inte på mig i dagsläget. Utan självförtroende så hittar man inte lätt målet. Under 2008 så var det två målsnåla möten dessa lag emellan och jag tror trenden håller i sig. Första halvlek kommer vara ett sömnpiller vilket jag matchar till 1.59. Catania spelar överlag målsnålt.
Jag rekommenderar 100 kr på under 1.5 mål i halvtid. 2009-05-16 @ 15:11:50 Permalink


RSS 2.0