It´s Now Or Never!


Veckans spel kommer rakt från hjärtat vilket självklart är helt vansinnigt.

Dubbel

Gefle - AIK 2 @ 2.52 www.betfair.com
AIK - Växjö Lakers 1 @ 1.45 www.betfair.com

2.52 X 1.45 = 3.65
300 Kronor X 3.65 = 1096 Kronor



Gårdagens El Clasico var ju faktiskt en rätt tråkig match. Dock visade den ju att pengar inte kan köpa allt. Real skapade ju faktiskt ingenting förränn de satte in Guti. Betydelsen av "Local lads" med stort hjärta för klubben är obeskrivlig. De har växt upp och alltid drömt om att få spela för hemstadsklubben och är beredda att offra allt för att vinna en sådan match. Gutis vänsterfot är ju magisk och det är med sorg man måste konstatera att det här förmodligen är sista säsongen för såväl Jose Maria Gutierres som Raul Gonzales Blanco i Real Madrid. Vem ska visa hjärta förrutom Casillas och Sergio Ramos nästa säsong. Cristiano Ronaldo? HAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAA. Det måste ha varit både blåsigt och väldig blöt i gräset igår för han kunde ju inte stå upp i en enda närkamp. You´ll always be scum.

För övrigt hävdar jag att Xavi Hernandez är en betydligt mer komplett spelare än Leo Messi även  om Messi just nu dominerar allt han gör. Tar man bort Xavi från planen försvinner ju dock det geni som levererar 9 av 10 målgivande passningar. Det är en ynnest att få se en match med en sådan fotbollsspelare. Och ja just det, He´s a local lad.

Brad Pitt

Kommentarer
Postat av: Beck

Så jävla väl skrivet Brad. Allt fokus på målgöraren, som vanligt i media. Jag ska inte ta bort Messis del i Barca och hans form är otrolig, men det är inte bara Massi som gör Barca, vilket många får för sig. Om jag inte minns fel, så var det Xavi som spelade fram till Messis 1-0 och den var helt otrolig. Sen att Real inte kan köpa sig titlar är så underbart. HORKLUBB! Inför nästa säsong kommer de förmodligen göra sig av med 5-6 spelare för att investera i två nya världsnamn.

Vilken jävla onödig omsättning de har som inte leder någon vart uppenbarligen. När ska de lära sig detta? Både du jag och alla andra vet det, när ska de lära sig att bygga ett lag?

HA(T)A MADRID!!!

2010-04-11 @ 12:30:26
Postat av: Beck

Förövrigt, bilden är mycket lik Sven Hassel och Beck.



Sven pekar mot Ceylan och säger:

-Det är ju som jag sa, Ceylan är öppet till 03:00 inatt Beck.



The chosen one svarar:

- There is a god...

2010-04-11 @ 12:33:15
Postat av: sven

va ska dom köpa upp??dom har väl ett gött gäng miljarder i skulder!vart fään ska dom låna ifrån nu?g-14=)?

stevo va ett stort jävla leende i lördas natt kan jag berätta !den lille thailäändarn njöt!

viva barcaaaaa

2010-04-12 @ 15:37:04
Postat av: Brad Pitt

Real Madrid och Barcelona har skulder på 6 miljarder vardera. Helt sjukt!

2010-04-13 @ 08:24:14
URL: http://www.ifeelyoubrother.com
Postat av: Beck

Jag kan inte förstå att Barca har skulder. De gör ju sällan spelinköp. Fan nästan bara egna produkter ju...Skumt

2010-04-14 @ 20:54:35
Postat av: Brad Pitt

Det är först på senare år la masia haft så stor inverkan på barcelonas a-trupp. tidigare köp som är värt att nämnas kostade en hel del pengar. Kluivert, Ronaldinho, Deco, Rivaldo, Dani Alves, Thierry Henry, Zlatan, Ludovic Giuly, Philip Cocu, Geovanni Van Bronckhorst, Edgar Davids, Marc Overmars, Samuel Etoo och många mer med dem har inte varit gratis direkt.



Jusice For The 96

Postat av: sven

de är förjä'vla dåligt! 6miljarder var!!om dom har skulder varför får dom fortsätta värva spelare för flera miljoner ändå??man tycker att dom borde få betala av sina skulder innan dom får värva igen!lr göra som i nhl o ha ett lönetak!det gör ju att fler lag kan blanda sig in i leken om ligatiteln o göra ligan mer spännande!just nu är det ju ba två lag som är helt överlägsna medans dom andra får fightas om champions platser ba!!dags för G-14 o sätta stopp för denna kriminella verksamhet! så som vi stoppa the chosen one och thong alliansens framarch inom den spelande fifa världen =)!

viva G-144444444

2010-04-15 @ 09:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0